Asyalina55 Gece ikide uyuyor sabah 10 da kalkiyor gece ikiye kqdar uyumuyor normal mi bu ya 2 aylık daha
burnumageliyoduslkmsn Asyalina55 aralarda emziriyormusun çok uzun çünkü 8 saat benim kızım da 3 buçuk aylık 11 de uyur sabah 5e kadarr deliksiz kilosu vs iyi diye doktor uyandırmaya gerek yok kendi acikip kalksın dedi ama şuan büyüdüğü için fazla acikip 2 de de kalkıyor bir kere
Asyalina55 Evet evet uyumadan once emiyor 3 saat uyuyor sonra uyaniyor emiyor uyiyor 2 saat arayla oluyor bu uyanmalar 10 a kadar ama uyanincq daha uyumuyor kesinlikle gece ikiye kadar
burnumageliyoduslkmsn Asyalina55 hayır emip uyuyor 7 8 kalkıyor emziriyorum bida uyuyor bazen ama 9 da engec ayaktayız temelli bende gece uykumu alıyorum diye kalkıp 7de eşim gidiyor evi temizliyorum o uyaniyor ilgilen banyo oyun falan öyle geciyor
Asyalina55 burnumageliyoduslkmsn bnimki surekli uyaniyor surekli geriniyor bnde tam uyiyamiyorum hep tetikteyim yqni uywninca da surekli kucak ytrinca agliyor hic birseyden memnun degil bunaldim vallahi geve ikiye kqdwr kucakta tutulmak derdinde