Melekmirac Kızlar 1 yaş 16 günlük bebemin elini yavru kedi tirmalamis bişey olurmu annemin oraya geldim burda yavrular vardı seviyim dedim kucağıma aldım o sırada da elimde oğlumda vardı çizmiş bişey olurmu ? Bilgim yok acill cevaplarmisiniz?
Myae Melekmirac ben yerinizde olsam asla ihmal etmezdim en yakın sağlık kuruluşuna götürür kuduz aşısı takvimine başlardım Allah korusun kuduzun bir tedavisi yok kedinin hangi hastalığı olduğunu bilmiyoruz işinizi şansa asla bırakmayın aynı şey oğlumun başına geldi kaptığım gibi götürdüm 5 tane iğne oldu aralıkları var bir takip formuna yazıyorlar hastaneye gideceğiniz tarihleri
ipekannesi55 Çiziğin derinliğine göre hastaneye gitmeniz gerekiyor. Derin kanayan çiziksr malesef tetanoz tedavisine başlamanız gerekli…
Melekmirac ipekannesi55 yok derin değil ufak bı çizik çok küçük bı yer ama genede tedirgin oldum annelik işte 😔😔
DZ123 Melekmirac Merhaba aşı yaptırdınız mi çocuğunuza herhangi bişey var mı acaba benim oglumuda tirmaladi kedi korkuyorum
Melekmirac DZ123 yok yaptırmadım ufak bir tirmalamaydi zaten hamdolsun bı sıkıntı olmadı elhamdülillah 🤲🤲🤲