annedemir Bebeğim 10 aylık olmak üzere bir süredir 2 uykuya düştük nasıl ayarlıyorsunuz? Hep 5te kalkmasına alıştığım için🫢 Bugünlerde 6.30-7 gibi uyanıyor iki uykuyu geç bitirmiş oluyor bir türlü ayarlayamadım saatlerini
menek16 annedemir o dönem de oglum da 6:30-7:00 de uyanırdı 10:30-11:00 gibi ilk uykuyu yapardı 1 saat bazen 1 bucuk saat 15:30-16:00 gibi de ikinci uykuya geçerdi 15:30’da uyuduysa 16:30’da uyanırdı akşam 19:30 gece uykusu 16:00’da uyuduysa 17:00 gibi uyanırdı uyanmazsa ben uyandırırdım 20:00 -21:00 saatlerinde de gece uykusu :)
Yagmur_24 annedemir ne şanslı annelermiş bu anneler😂😂 benim kızım 5.20 ama bazen çok iyi bir bebek olup 5.23 te de uyandığı oluyor canım evladımın 7 olsa ne güzel olurdu😂😂😂🥶
annedemir menek16 bizim de size benzer saatlerimiz sadece sabah bazen 2 saat öğleden sonra da 1,5 saat uyuyor (4-5 kez uyanarak tabi) gece uykusunda da 8-8.30 aralığında çok huzursuzlanıyor mecbur yatırıyorum🫢
menek16 annedemir yatıyosa ne güzel bizim gece uykusu hep direnç çok uykusu olmasına ragmen :) 20-20:30 da uyudugunda diş dönemleri uyanırdı sadece ve erken uyudıgu için bende baya eve kendime zaman ayırırdım güzel olurdu şuan daha sık uyanıyor tabi dişler zorladıgı için
Haffuse 7 de uyandi, 3 saat wonra ilk uykusu. Uyandiktan 3.30 saat sonra 2.uyku Gece ise3.30 ila 4 saat sonra.
annedemir Yagmur_24 aylardır 5te uyanıyordu gece de 15 dkya bir ayaktaydik kac post actim 🫢 birkac gundur boyle saat 6yi gecince nasil mutlu oluyorum
annedemir menek16 biz de simdi yeni alisma surecinde oldugumuz icin aksam hic dayanamiyor hep 7de uyuyordu tekrar o saati istiyor 🫠 o saatte uyutsam da 5te kalkıyor mecbur uyanik tutmaya calisiyorum
Yagmur_24 annedemir ben daha geçiremedim ama cidden o kadar çok kıpırdıyo ki dönmeye yatakta yer kalmıyor beşiktrn büyüğe geçirtcrk en sonunda yatak aldırcak bu kadar kıpırdadıkça hep üzülüyorum kendime de sabah 5 te eşimi uyandırdım 1 saat uyumuşum sızmışım daha doğrusu allah sağlık versin ama bu uykuya çözüm bulamadıkça sinirli birimıluyorum uykusuzluktan bugün mesela 7.17 de uyudu sabah 7.22 de uyandı geri uykuya döndürdüm geri 5 dk sonra uyandı şimdi ben ne yapim bir çözüm bulamıyorum allah büyük evet isyan bile ettim ama büyük yani bi şekilde çözülcek inşallah