Esmaky 8 aylk bebislere yarn ne corbasi yapcksnz fikir olsun ben yarin karnıbahar kabak patates haslyp pure halinde vericem 🌸
Acemi_anne Esmaky karnıbahar soğan sarımsak patates pırasa havuç un inçe bulgur tatlı yeşil biber sebzeleri haşla inçe Bulgurlu’da içine koy bi yemek kaşığında unu katıp az bi pişir sebzeleri çatalla ez afiyet bal olsun 😂
Esmaky Askmeyvesininannesi cok sukur yiyor canim bazen huysuzlk yaptigi oluyor tabi dis cikarmdi henuz dise yoruyorm ama genel olrk yiyor
Orkidemm Askmeyvesininannesi ayni benimki ya. Bununla ilgili post actim. 7.5 aylik. Daha agzina kasik koyamadim. Adam akilli tadim bile yapamadik ya. Napcam bilmiyorm.
Askmeyvesininannesi Esmaky iki diş çıkardı dr da ona bağladı ama kilo alımı durdu :/ ondan üzülüorm ağzıno kilitliyo eliyle itiyor :/
Esmaky Askmeyvesininannesi cok taklma ozaman zaten bebklee harktlnmye basldigi zaman kilo alkmlri iyice yavasliyor bebegniz hareketli bir bebekse hc takmyn onemli olan saglik
Esmaky Askmeyvesininannesi emeklemiyor canm ama surunmeye calisiyor oturuyor her bebegn gelisimi farklidir tabi
Esmaky Orkidemm aslnda bebegnizin sevdigi bir oyunck vrsa dikktni ona verir belki yada dikkt cekici bir oyunck alip eline versenz
Orkidemm Askmeyvesininannesi yemin ederim 1 cay kaşığı 1.5 ay oldu agzina suremedim birak agzinin icine koymayı. Blw deniyeyim diyorum 2 dk atiyor yemiyor agzina götürüp yalıyor sadece. Cok cikmazdayim. Sizinki nekadarlik
Esmaky Askmeyvesininannesi bunlari takma cnm kafana bu ay emeklemez bdki ay emekler belkkde emeklemedn yurucek her bebek farklidir anladgm kadaryla sen kafana takiyorsun