Sareberfin yaklaşık 3 hafta önce benim oğlumda geçirdi. Birden vücutta başlayan ateş ve aniden fırlayıp birden kesilen. Burun Tıkanıklığı, önce kuru öksürük sonra balgamlı öksürük şeklinde önce göbek bölgesinde döküntü başlayıp sonra yayılması kafası hariç döküntülerin kırmızıdan morarmış gibi görünmesi çok sıkıntılı bir hastalık 4 gün 4 gece hep hastaneyle ev arasında mekik dokuduk ve sonunda Acilde bir doktor influenza olmuş dedi bu nedir dedim viral enfeksiyon dedi hava yoluyla çocuklara bulaşıyormuş antibiyotiğin hiç bir etkisi yokmuş boşuna 5 gün kullanmışım sağlık ocağı vermişti oysaki. İlacı kullandım 10 gün sonra hastalık geçti döküntüde dahil fakat bugün tekrar kuru öksürük burun tıkanıklığı yaşıyoruz hafif vücudunda yüne döküntü varmış gibi geldi yada ben kafayı kırdım artık hastalıklar yüzünden çünkü çocuk hasta olunca bana geliyorlar o iyi olsunda ben onun yerine olayım ama olmuyor maalesef. Aşılarla alakalı mı acaba bilemiyorum ama burun tıkanıklığına serum fizyolojik ve nazal aspiratör yeterli değil aksine bizim burnumuz açılmıyor bile