ssmayldrm Emziren anne diyeti yapan varmi yada diyet grubu olan ne yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz nasıl bi rutin oluşturmak gerekiyor şu an 76 kg yum
__derya__ ssmayldrm ben bugün başladım bakalım kasımda düğün var kesin vermem lazım 70 le başladım 65 hedefim şimdilik
Hafsacoskun ssmayldrm şuan önüme dizdiğim kahvaltılıklarla bakışıyorum postu görünce 😅 benim diyetim günde 2 somun ekmek, Allah ne verdiyse arasına basıyoruz çünkü vakit yok bebeden,babamıza zor bela yemek yapıyorum, ben zor zayıflarım bacılar 🤣
ssmayldrm Birlikte verelim diyen varsa ona da varimm🙈ama kararlı ve iki gün sonra birakmiycak birileri😁
Dilosx Şuraya ilişeyim daha önceden deneyimli birileri varsa bizimle paylaşın lütfen takılı kaldı ne çıkıyor ne iniyor kilom sabitlendi:(
ssmayldrm Dilosx ben verdim aslında ilk gebeligimde 2 ayda yaklaşık 10 kilo vermiştim hemde doğumdan iki ay sonra başlamıştım ama ayni enerjiyi yakalamak lazım azim etmem için sebep lazım yaklaşık 15 kilo fazlam var şu an doğumundan 3 ay sonra leslie 30 dk yaptım kahvaltı sağlıklı öğünler yaptım rezene çayı içtim sürekli yjlqf yedim sütüm azalmasin diye benim motivasyon a ihtiyacım var