TugbaEymn05 Hanımlar 6,5 aylık bebeğim var grip oldu ve hasta vücut sıcaklığı normal ama kafası aşırı derecede sıcak Buda beni korkutuyor nedendir acaba bir bilgisi olan var mi ? Dişlerimiz de çıkıyor üstten oda yapar mı?
Waffle TugbaEymn05 söylediklerinin aynısını yaşıyoruz canım.makat koltukalti normal kafa yanıyor. Disten dolayı oluyormuş. Istersen çok huzursuz oluyorsa bir çay kaşığı calpil ver.
Deletedmom115 TugbaEymn05 Diş kafa sıcaklığı yapabilir takip edin gripten mi dişten mi bunu anlamanız lazım.
TugbaEymn05 Elvan125 hayır kucağıma almıyorum hasta olduğu için sürekli ayağımda sallıyorum ağırmasın diye ama Gine’de kafası sıcak
Gamze0633 Koltuk altı ve göğsünden de ölçtün mü acaba benzer bir durum yaşamıştık oralarda yüksekti bizim
Neslihandagkus TugbaEymn05 dis özellikle kafanın arka tarafında sıcaklık yapıyor korkmayın biz de de oldu uzun sürdü hatta 3 tane dişimiz var şimdi :)
Neslihandagkus TugbaEymn05 ayrıca dış çıkarma döneminde bağışıklık sistemleri çok zayıf olduğu icin hemen hasta olabiliyorlar o yüzden pişmanlık duyma ben çok üzülmüştüm üşüttüm bilmem ne diye ama doktor her şey etkiliyor diş donemin de diyor
Neslihandagkus melisaninannesi sadece kafa arkasında sıcaklık varsa sıkıntı değil ateş 38 den sonra sıkıntı oluyor diş ateşi 38i geçmemeli dedi doktorumuz
ArzUmut Benim oğlumda diş çıkarıyor. Azı dişleri. Kafası sıcak, vucut sıcaklığı normal iç ishal de oldu üstüne. Korkmayın hepimiz aynı durumdayız
TugbaEymn05 Hepinize teşekkür ederim beni aydınlattığınız için, kendime kızıyordum nerde üşüttüm ne oldu diye 🥱