iremthemama95 Anonim060606 ben bebeğim yaşına girdiği ay oldum ilk reglimi sütümü etkilemedi sanki ama tabi memeler çok hassas biraz sinirli oluyosunuz bi değişik oluyo insan unutmuşum 2 yıl oldu nerdeyse 😂
gurturk Anonim060606 bu emzirirken 2.adet dönemim evet sütünüzü etkiliyor bol su için ve daha çok emzirin
keremarasmom Anonim060606 bebegim 2 aylik bile degildi adet olmaya basladim sutumu etkilemedi bence ya da ben farketmedim
BaharKarakuzu Anonim060606 benim etkiledi sütüm çok azalıyor ve bebeğim emmek istemiyor tadı değişiyor sanırım ama sonrasında normale dönüyor.
Anonim060606 gurturk 4 lt ye yakın su tüketiyorum. Göğsüm dolmuyor ve benimde 2. Reglim bebeğim 4.5 aylık. Bu sadece regl boyunca geçerli olur inşallah sonrasında tekrar düzelirim
Mete_annesi 5.5 aylık doğum yaptım 40 ımdan sonra 2 defa oldum her hangi bişey olmadı sütüme yediğine içtiğini dikkat et bol su tüket stres yapma yeter ☺️
Bett1 Anonim060606 bebeğim 4 aylıkken regli olmuştum 3 yaşına kadar emdi hiçbir değişiklik yoktu miktarında tatta olsa sanırım bebeğim emerken belli olurdu. Şimdi 3 aylık bir bebeğim var bakalım ne zaman olucum