Momyyy1 Kızlar yapan var mı sarımsak bal ve limonla oluyor diye biliyorum oğlum 15 aylık öksürüğü var deneyen varsa paylaşabilir mi 😌
Kumpr Momyyy1 bende bugün yapmayı düşnüyorum halam çocuklarına sürekli yaparmış hiç hasta olmadılar dedi. 1 küçük sarımsakla yapıp vericem
gozleri_deniz1 Momyyy1 Ben sürekli kullanıyorum 1 diş sarımsak bal yada pekmez 4 5 damla limon bazen keçiboynuzu özüyle veriyorum ağız yaralarına iyi geldiği için faydasını dişte gördüm diğer hastalıklarda aynı şekilde
Deletedmom_71 Momyyy1 cok cok faydalı bem kendime de oğluma da yapıyorum hasta olduğum zamanlar hergun kış geliyor diye de haftaya 1 2 defa yapicam illa hasta olmayı bekleme bağışıklık içinde ver düzenli olarak canim. 😍
Aslan2103 4 5 sarimsak 1 kasik bal 10 damla falanda limon sikip kendim yiyorum 6 aylik daha yediremicegimden. Bide ayagina sarimsakli zeytinyagibyapio biraz bekletim suyundan suruyorum
Deletedmom_71 Aslan2103 yoğurt pekmez içine katıp verebilirsin oğlum 2 yaşında ben bu kürü 6. Ayından itibaren uyguluyorum
Aslan2103 Deletedmom_71 ya evet yogurt icine sarimsak koyup vermek mantikliymiss ama benimki ek gidaya bi turlu alisamadi çeşit cesit sey yapiyorum 2 3 kasik zar zor yiyo yogurdu bile
Ndrg-12 63_hulya_63 kuru dut kaynayıp bal koyup içirin. O da iyi geliyor öksürük için. Bir yaş altına pekmez koyabilirsiniz
melosta 63_hulya_63 öksürük için sarımsağı ezip zeytinyağı içinde bekletiyorlardı gece yatmadan ayakların altına sürüp çorap geçir faydalı diye duydum. Bir de kuru dut suyu da iyi geliyormuş
Ndrg-12 Momyyy1 her gün mutlaka yapıyorum. Anasınıfına başladı kızım şimdilik iyi gidiyoruz henüz hastalık yaşamadık. Burun akıntısını hafif atlattık bakalım göreceğiz 🫠
yasminmomy Momyyy1 sarımsağı bire bir veriyorum ben çorbaların içinede koyup veriyorum ama dediginiz denemedim 10 aylığız
Cekiyorum_Gulumse Momyyy1 evet çok iyi geliyor . O benim kurtarıcım.. kızım 6 yaşında hastalık döneminde her gün icirirm oğlumda 2 aylık onun içinde kendim yiyorum sütümden geçsin diye
melosta 63_hulya_63 yedirebilirsin bağışıklığa iyi geliyor benim dediğim ayağa sürmek öksürüğü kesiyor