Lenali Kızım 7,5 aylık 5-6 günde bir küçücük sert kaka yapıyor . Kayısı , bol su , yulaf, kabak verdim en son bir kez gliserin kansuk denedim çeyrek o gün yaptı . Şimdi 3 gündür ek gıda kestim bol bol emiyor ama hala yapmıyor ne yapmam lazım ?
edafmo Lenali ek gıdayı kesmeyin bence. Ben böyle durumlarda hurma kuru üzüm ve kuru kayısı kaynatıp suyuyla beraber blendedan geçiriyorum sonra onu yoğurtla yediriyorum ya da pankek ı’m içine katıyorum iyi geliyor bize
Sevensevilen Lenali ek gıda fazla geldiği için sert yapiyor olabilir mi? Günlük bir çay bardağını geçiyor musunuz?
Lenali edafmo Denedim kayısı püresi bol bol yedirdim suyunu içirdim , mayaladığım yorğuettanda verdim lifli meyve karıştırıp onuda denedim :/
Lenali bademli_puding Zeytinyağı katıyorum ve ayrıyeten bir çay kaşığı içiriyorum üzerine emziriyorum ama nafile :/
Gunelfirat Sevensevilen 7. Aydan sonra günlük en az 2 öğün ek gıda alması gerekiyo ve tek öğün miktarı 1 çay bardağını geçmemelidir tüm öğün olarak değil
Misbebegim Lenali doktora gidin kabız olmuş şurup verir o düzenler. Zeytinyağı vs bir yere kadar işe yaramıyor.
Lenali Misbebegim Doktorunu aramıştıım zaten oda gliserin fitil kullan demişti ama sürekli kullanmak istemiyorum açıkcası