IlaydaAtala Kızlar bebeğim bugün hiç kaka yapmadı normalde her emişinde yapardı.Gaz damlası ve bağırsak düzenleyici kullanıyor onunla alakalı olabilir mi? Anne sütü alıyor sadece ama yeterli olduğuna eminim çünkü 6-7 kere çiş dolu bez değiştiriyorum (24 günlük)
Ahanife IlaydaAtala öncellikle allah bağışlasın doktorunuza bir görünür poposunda çatlak olabilir gaz yüzünden ıkına ıkına bizde yaşadık benim kızımda hiç kakasını yapıyor 1 2 aylık falandı fark ettiğimizde krem verdi doktor bide biogai kullandık düzeldi
2YildizAnnesi IlaydaAtala normal. Kafana takma. Haftada bir kaka yapmasi bile normal. Heleki yeno dogan ilk zamanlar her emdiginde yaparlar. Sonradan düzenini buluyor. Icin rahat degilse ama masaj yapabilirsin, rahatlatir ve bagirsagi calistirir.
deletedmom719 IlaydaAtala canım normal gayet. Benimki de 2 gündür yapmıyordu bugün 3.gğne döndü. Ben kulak çubuğunu zeytinyağında batırıp poposunu uyardım hafif masajlarla 1 saat sonra yaptı. 2 gün bekle yapmazsa sende böyle yap. Ama sürekli yapma tabi alışırsa hep öyle ister.
nagehanyorulmaz Her gün kaka yapmaması normal ama endişe etmeyin benim bir arkadaşımın bebeği haftada 1 yapardı ama düzeldi. sonra 4-5 aylıktan itibaren.