Ebrsrks Kızlar bebeğim 5 aylık oldu suanda dönmüyor . Sadece ayaklarını kalkdirip sağa sola hareket ettiriyor . Biraz erken doğdu 37+3 . Sizinkiler kaç aylıkken döndü
Meriskus Ebrsrks şuan 4.5 aylıgız dönüyoruz Dönmesi lazım Belinden itip hafifce sen yardımcı ol Bide yüz üstü tut kafasını falan tutabiliyorsa dönmesi lazım Yatırdıgında belden hafif destek vererek dönmesine yardımcı ol
Artemiss_ Ebrsrks oğlumun kilosu fazlaydı dönemiyordu hatta üzüntüden doktora bile götürdüm 4 aylıkken. Canım sıkılıyordu bayağı bi gün yerde oynarken kendi kendine döndü ilk kez çok şaşırmıştım 😂😂 o andan itibaren evde gezmedik yer bırakmadı 😂😂 birden öğrenirler her şey bi anda oluyor merak etmeyin❤️
Melis1706 Ebrsrks 6,5 aylikken donmustu benim kizim hic kafaya takmayi zamani gelince herseyi oyle bir yapiolarki
Ebrsrks Meriskus kafasını tutuyor yüz üstü ama yoruluyor bi yerden sonra az durup sonra tekrar kaldırıyor
Mamaaaaa 9 aylık hala dönmüyor bebeğim. Dönmesin dedim bende artık, doktorda tombik bir bebek poposunu kaldiramiyordur dedi o kadar da tombik değil ama bilemedim, önceden çok taktım da artık hiç önemli değil sağlıklı ya elhamdülillah tek önemli olan o
yirmisekiznisan Benim kızımda 5 aylık artık tamamen dönüyor 3 aylıkken sağa sola dönmeye başlamıştı ben sürekli yüz üstü yatırıp sağa sola döndürüyordum öğrensin diye hem eğleniyordu sizde deneyebilirsiniz🙏🏻
yirmisekiznisan Ve zamanı gelince elbet dönecektir her bebeğin gelişimi farklı kendine özel mesela bebeğim dönüyor ama kilosu az emsallerine göre yeterki sağlıklı olsunlar herşey olur🌸
Mamaaaaa Ebrsrks yok götürmedim ama gelişimi çok iyi maşallah o yüzden bence sıkıntı değil dönmek emeklemek gelişim basamağı değil kaldı ki seninki bence daha küçük hiç acele etme onuda strese sokma sende canını sıkma. Yukarda biri dönmesi lazım demiş neye göre kime göre herkes konuşuyor işte
Melis1706 Ebrsrks benim kizim ne surundu nede geri emekledi mesela 5,5 aylikken desteksiz bir oturdu bidaha hic donme falan yapmadi sonra zamanla donmeyi yapti emeklemicek diye dusunurken 7.ayin sonunda 3 gun icinde emekledi hemen 20 gun sonra ayaga kalkti 11 aylik 2 hafta oncede tay tay durmaya basladi adim bile atio arada o yuzden hepsinin sirasi bile farkedio yeterki sagliklari yerinde olsun en onemlisi o yoksa hepsi elbet yapacak bir sekilde
Ebrsrks Mamaaaaa onlarda demekki kendi çocuğuna bakarak diyorlar canım sorun yok . Teşekkür ediyorum ❤️❤️
Cpera 4.5 aylıkken dönmeye başladı şuan 5 aylık dönüyor ama geri yan dönemiyor sadece yüz üstü dinhyoe ve yoruluyor agliyo ters donmeyide başlasa güzel olcak. Bmm.cocugum.tummy time hiç yapmadı sevmiyordu bende dönmez dln diyordum hatta ama döndü. Kas gelişimi tamamlanınca donuyo heralde yerde vakit gecirsin