Erkal Merhaba anneler gece bebeğimi görebilmek için gece lambası kullanıyorum fazla aydınlık olduğu için bu seferde ben uyuyamıyorum gece lambası ne kullanmalıyım
anne232 Erkal ben kullanmıyorum çok karanlık olsa bile bebeği mi görüyorum yada telefon kısık ekranda yanına gidiyorum sokak ışığı vuruyorsa perdeyi birazcık aralık ta bırakabilirsiniz yada salona lamba yı takabilirsiniz
utkununannesi- Erkal bizde gece lambası kullanmıyoruz onun yerine salon ışığı ful yanıyor uyuduğumuz odaya sadece ışık sızıyor oda ne kadar karanlık olursa bebeklerde ki uyku kalitesi ve büyüme hormonu o kadar iyi salgilaniyor diye okumuştum:)
2boymommy Erkal Bu sekilde ne bizi rahatsiz ediyor nede cok isIk yapiyor en azindan azda olsa bebegi görmeni sagliyor 🤣
BynBird Erkal koridorda kullanıyorum ben kısık bir ışık bazen o bile beni geçtim bebeğimi rahatsız edip huzursuzlanmasına neden oluyor kapatıyorum. Gözler öyle mucizevi bir organ ki alışınca gece de çok net görülebiliyor
Melitoo Erkal benekler için geve lambası satılıyor onlardan alabilirsiniz. Gölge yapmıyor çok loş bir ışık.15 dakikada otomatik sönüyor