tugbaydn61 Kızlaarr kızım 9 ay 17 günlük resmen saçlarııı bağlanmıyor bileee ne zaman uzamaya başlar her çocuk bir değil kimi hemen uzuyor kimi geç uzuyoor evet ama tepesinde bi palmiye yapacak kadar da olsa olurdu yanniiiğ 😅
sarmaliklahana tugbaydn61 Benım kzıımda öyleydi 🤭 herkes aslanım diye severdi küpesi de yoktu. 15.aydan sonra bir uzadı toplanmaya başladı resmen bir anda. Ve dogdugundan beri hergün yıkanır yazın 2 3 sefer suya girer ona ragmen 🤭
adendr tugbaydn61 bende aynı dertteyim ya bildiğin kel doğdu kızım daha yeni yeni çıkmaya başladı 6 aylık şuan hevesle bir sürü toka almıştım içimde kaldı valla 😀😀
Bibebek_ tugbaydn61 bi kere sıfıra ya da 1 e vurun saçlarını hem eşit uzar hem teli kalınlaşır çocuk da ferahlar. İsterseniz deneyebilirsiniz cinsiyet olarak bebeklerimiz farklı ama oğlumun saçları çok dökülüyordu ve aşırı ince teli vardı havalar ilk ısınmaya başlayınca kestirdik gözle görülür düzelme var. Bide belki vitaminlerinden bazıları eksik olabilir. D vitamini falan belki eksiktir
tugbaydn61 Sirius0206 ilk doğduğunda kenarlar uzundu dedim iyi ya çok dökülmez heralde kız bi an kel oldu sonra uzadı çok az öyle yerinde sayıklıyor 😀
Umisko Sirius0206 benim bebişte aynı , tepesinde açılmalar var ama yattığı için diye düşünüyorum , dökülürse çok üzülürüm ne zaman döküldü sizinki
tugbaydn61 sarmaliklahana bizde çok suyun içindeyiz bi an şey düşündüm benim saçlarımda uzamaz çok yavaş uzar heralde bana benzedi benden mi kaynaklı acaba diye düşündüm ama bilmiyorum uzaması lazım artık 😅😅
sarmaliklahana tugbaydn61 uzar uzar merak etme 😄 kızımla yasıt olanların ki bayaaa belinde nerdeyse sacları cok. Bizimde aile sülale olarak cok sık ve gür mesela ama kıızmda saç yoktu. Yegenım öyleydi 2 yaısnda sonra bir anda uzadı cogaldı mesela 🤭
socialmomy Benimki de kel Kimi bebek daha doğar doğmaz gür saçlı ama benim saçım da çok az seyrek maalesef anneye benzer diyorlar saçta 🙄
tugbaydn61 socialmomy yanii bizde baba da bende saçlarımız gür ve sık ama benim saçım çok geç uzuyor babasının saçları daha hızlı uzuyor 1 yaşından sonra uzamaya başliyor diyolar bakalım 1yaşı bekliyoruz 😀
tugbaydn61 adendr üfff hiç sorma yaa bende aldım ama benim kız ne bandana ne şapka kafasında kabul etmiyor tokayı da reddeder bu kesin inşallah düz olur saçları da savurur savurur gider kıvırcık saç sıkıntılı biraz 😇
tugbaydn61 sarmaliklahana inşallah ya bi an önce duştan sonra saçlarını taramak istiyorum resmen tarak kullanmıyoruz 😅😅
tugbaydn61 Bibebek_ oğlumun saçları da ince telliydi 3 defa sıfıra vurduk yine aynı değişen bişe yok bunda denemedim valla düşünülmesi gerek😅
tugbaydn61 Bibebek_ her çocuk bir olmaz valla iki üç gündür kızımın saçlarını sıfıra vurma fikri çık aklımdan 😅😅
Bibebek_ tugbaydn61 ay kökü çocukta elbet çıkar vur gitsin 😂😂 seninkinin tepesinde palmiye olur benim oğlanın da enseden toplicam yakındır okul müdürü gibi saçının arkası 😂🙄