wafflee_42 Kizlar bebeğim 2 ay 19 günlük. Eli ağzından gelmiyor. Çok nadir salya oluyor. Diş için erken olduğunu düşünüyorum ama diş mi çıkaracak
Saricizgilibeyazev wafflee_42 zannetmiyorum cnm genelde o aylar da başlıyorlar . Bizim de öyleydi 5 aylık olduk hala öyle :) eller ağızda şimdi elini inceliyor
Zuleyham wafflee_42 benimki 2 aylik emzik vermedigimde eli hep agzinda ve bazen salyasi akitor kehribar kolye oneririm salya akintisini onluyor
Misskokulum wafflee_42 etraftaki çoğu bebekte oluyor diye duydum bu aylarda ellerini keşfettiği için yapıyormuş benim oğlum 50 günlük bir kaç gündür yavaştan elini ağzına götürüyor dişten olduğunu sanmıyorum
Ozge_AyazEfee wafflee_42 oğlum 2 buçuk 3 aylıkken salyalar şelale olmaya başlamıştı, eller ağızda 🤦🏻♀️ dişi 9 aylıkken çıktı 😬
Cicegimbalim wafflee_42 hiç bi fikrim yok ama ben parmağımı veriyorum eline ağzına götürmeye çalışıyor
Sariyegul wafflee_42 canım şuan ellerini keşfediyor herşeyi agızlarıyla keşfediyorlar çok tatlı yaa biraz büyüsün ayak parmaklarını agzına alıcak çok şekerler minnaklar