Sibel_ismet Merhaba hanımlar. Bebeğim 3 aylık ve iki haftadır gaz sorunumuz kalmadı zannetmiŞtim. İki gündür ogleden sonra bir başlıyor gaz ağrıları akşam 20 ye kadar. Ne şekilde Bebeğimi tutup rahatlatacagimi nasıl ağrısını hafifleteceğimi şaşırdım göz yaşlarıyla ağlıyor 😢😢😢ve ben buna dayanamıyorum çok uzuluyorum. Ağrılarını rahatlatacak bir önerisi olan var mı ne olur yardım edin😢
Ekincis Sibel_ismet ben sağlık ocağının verdiği d vitaminini değiştirdikten sonra kalmadı sorun 2 bucuk aylığız
Almina28 Ozaman senden gecıyor sen yediklerine dikkat etsen kimyon suyu veya rezene içebilirsin bide ben sıcak su yapıp karnına koyuyordum ordaan alıp popusuna ayakların altına Bı nebzede olsa hafifletıyır
Sibel_ismet Almina28 yedikerime dikkat ediyorum rezene içiyorum ayaklarım sıcak tutuyorum hatta bu aksam sıcak bez bile denedim koydum karnına bana misin demedi 😢şaşırdım kaldım. Baştan beri gazlı bi cocuk zaten ama iki haftadır gaz problemi olmayınca geçti sanmıştım 😕onu öyle görmeye dayanamıyorum
nagehanyorulmaz yediklerinize dikkat edin çiğ soğan sarımsak, bulgur, mayalı gıdalar süt falan gaz yapar. Kurufasülye nohutta aynı şekilde. Bol bol masaj karnına ayaklarına da pedal hareketleri yaptırabilirsiniz. Banyo da iyi gelir.