Deletedmom94 Selam arkadaşlar 2ay 10 günlük oğlum var kucaktan inince ağlıyor gün içinde uyumadığı sürece işlerimi yapamıyorum kanguru önerdi bir arkadaşım işlerimi yaparken kanguruya koysam rahat eder miyim kullanan varsa yorum yapabilir mi
Mercansmom Deletedmom94 kanguru çok işe yarıyor evet ama iş yaparken çok kullanılamıyor bebiş tam önünüzde olduğu için zorlaniyorsunuz egilip kalkmasida sakıncalı ben yapamıyorum en azından 🤷
Haribo42 Deletedmom94 arkadaşın dediği gibi iş yapmak zor ama yemek yapmak iyi oluyo azıcık dikkat ederek.. ben ztn iş çok yapmıyorum gün içinde o uyurken yapıyorum .. ama kanguru çok rahat ben çok seviyorum
Deletedmom94 Mercansmom dışarıda bebek arabası kullanılır aslında iş yaparkende kullanamazsam çokta gerekli değil gibi baya kararsız kaldım alıp almama konusunda
Mercansmom Deletedmom94 dışarıda eğer alışveriş yapmayacaksınız dolaşmak çok keyifli ve kullanışlı 1 ekmek almaya süt almaya kucakta gidemiyorsun arabayı indirmekte uğraştırıcı oluyor o yönden çok iyi. Ben yemek yaparken kullanamadim bebeğim çok hareketli sabit durunca istemiyor ☺️