Haydinn Doktora gösterdiğimde nemlendirici sürün yayılırsa diye alerji şurubu da yazdı ama kullanmayın hemen dedi duruma göre falan 1 buçuk haftadır da azalma yok alerji olabileceğini hiç düşünmüyorum ama ne zaman geçer ya acaba başına gelen var mı
Haydinn 63_hulya_63 Kuzularinanasi Yani alerji yediği vs şeylerle mi alakalı sadece çünkü hayatımıza değişik hiç bir besin girmedi 27 aylık olacak kızım küçükte değil , şurubu kullansam mı yoksa bi doktora daha mı gitsem anneler
63_hulya_63 Haydinn canm kullandığın deterjandan bile alerji olmuş olabilir.gunesten bile alerji olmuş olabilir çok fazla örneği var bence bir doktora daha görünüp alerji testi yaotrmak istiyorum diyin ayrıca bide güneş kremi kullan bakalm ama doğal olanının kullan Dr Mfk evenus sun ogluma bitek onu sürüyorum surmedigim zaman kırmızı nokta nokta kabarıyor oda
Haydinn 63_hulya_63 hayatımızda değişen hiç birşey yok . Sadece kulaklarında hafif kızarma ve boğazlarında kızarıklık vardı ben tekrar en iyisi bi doktora gideyim teşekkür ederimm yorum için