Soylu0205 7 aylık bebek anneleri kaç saat arayla nasıl besleniyorsunuz. Kaç cc süt içiriyorsunuz günlük.
Mdhaaa Soylu0205 benim kızım 6 ay 27 günlük sabah beraber kahvaltı yapıyoruz tadımlık veriyorum peynir yumurta falan. Zaten çok fazla yemiyor ara öğün meyve öğleyin çorba öğleden sonra meyve akşamda yediğimiz yemeklerden tada çorba veriyorum. Duruma göre ayarlıyorum yani. Günde toplamsa yarım çay bardağı ancak yiyordur
Farahzeynep Soylu0205 3 saatte bir 150 cc içiyor, 3 öğün de ek gıda yiyor. 8 aylık olacak 2 gün sonra 🙄
snyck Soylu0205 6ayinda emmeyi birakti 3saatte bir 120cc mama iciyor geceleri bu sure uzayabiliyor sabah kahvaltida yumurta sarisi pekmez kusburnu marmelati lor peyniri veriyorum oglen corba yogurt aksam meyve gibi oluyor genelde miktarlari fazla degil 7 ay 5gunluguz
nagehanyorulmaz Ben 7 aylıkken günde 600 ml civarı mama içiriyordum. Günde 2-3 araöğün de ek gıda veriyordum. yarım çay bardağı kadar meyve 1 çay bardağı sebze yarım çay bardağı yoğurt kahvaltıuda da tek tek yumurta sarısı ve peynir
ayfernaz 7 aylık ideal olan şu canım, günde 2 çaybardağı ek gıda, geri kalan öğünlerinde anne sütü yada veriyorsan devam sütü. Ben hep buna uymaya çalıştım, 9 aydan sonra da aptamil artı 3 çay bardağı ek gıda
hamzamom Sabah 6-7 gibi sütünü içiyo 10gibi papara hazırlıyorum. ıhlamurdan yapıyorum. Sonra tekrar süt. Sonra Çorba. Sonra yoğurt meyveli yapıyorum bazen bazen meyveyi ayrı veriyorum. Öyle bütün gün savaş halindeyiz😂😂 sütü 150cc içiyor
Soylu0205 Bende 3 öğün ek gıda veriyorum 3 saatte bir emziriyorum. İnşallah yetiyordur 🤲 kilo alımı az ama
Aryakus Benimkide pek yemiyor ek gıda napıcağımı şaşırdım iki üç tatlı kaşığı anca oda yetmiyordur sanırım 😔