alya00 Arkadaşlar bebeğim şuan 5,5aylık kaç beden almalıyım seneyede kullansa çok iyi olur 6-12ay 12-18ay 18-24ay bedenler bunlar kullananları yoruma bekliyorum bir tane 1.6 bir tanede 2.5alıcam
Berko alya00 ben bugün aldım eakikiden 6 ay 10 günlük oğlum 12 18 aldık baya büyük oldu bide oğlum kilolu benim 18 24 alcaktım iyiki almamışım kaybolurdu içinde seneye de olur bence. Tog değeri yazmıyordu ama ya yeni ürünmüş bulamadılar tog değerini ama 2 buçuk değildi kesin 1 de değildi bence ya 2 yada 1.6 felan çünkü orta kalınlıkla
Deletedmom_65 alya00 bebeğinizin boyuna kilosuna göre alın 18-24 çok büyük kızım 1 yaşına girecek 12-18 ay kullanıyoruz o bile büyük geliyor uyku tulumuyla ilgili geçen bı olay okumuştum çok kötüydü bebek havasız kalmış vefat etmiş dikkat edin lütfen Evinizin ısısına göre tog kullanın bizim ev kuzey olduğuna yazın çok güzel yayla gibi serin ama kışın baya soğuk olmasina rağmen 1.6 tog aldım
Rwerdst alya00 ay ben bugün aldım Oğlum 2 aylık. 12 Ay 2 tog aldım. Çok hızlı kilo alıp uzuyor. Max öbür ay iyi gelir. Şuan giydirdim hatta baya bol salaş duruyor 😂😂 2 toglar 1 toglara göre daha dar kalıp oluyor. Ona dikkat edersiniz alırken. Ben e bebekten aldım.
inan-472 alya00 12-18 alabilirsin zaten kalıpları esnek değil bek kolları ve ayak kısımlarını kıvırabilirsin patiksiz alırsan
Deletedmom_65 alya00 bende çok korktum canım hala korkuyorum uyku tulumu düzeltiyorum öyle uyuyorum bazen gözümü açıp bakıyorum