sultanb Kızlar bebeğim tam yedi aylık. Akşam altını değiştirirken kakasında 1 2 damla kadar kan gördüm. Sizce neden olmuş olabilir? Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Ek gıda ya geçtik ondan kaynaklı olabilir mi?
Babyalpymeetoo sultanb bi hatırlayın son bir iki gündür kırmızı meyve felan yedirdiniz mi? Ben de başta kan sandım ama bazen gıdalardan dolayı olabiliyormuş bir kaç kez denedim gerçekten kırmızı meyve yedikten sonra çıkıyor o başka zaman yok tabi kan da olabilir ben diğer ihtimal için söylüyorum
Kucukprensss sultanb soğuk yogurt yediyse kabızlık çekdiyse makatta çatlak olusmustur krem veriyorlar sürüyorsun geçiyor
Bebekcino sultanb 7 aylıkken bizimde oldu birçok test yapıldı bağırsak iltihabı Virüs bakteri vs bisürü sebebi olabilir hepsi temiz çıkınca gıda alerjisine yöneldiler süt ürünleri ve yumurta kestik.
Ecce323 sultanb evet muhtemelen alerji benim bebegimdende 2 kere geldi alerjisi cıktı doktora götürün bi test yaptırın neye oldugunu anlayın
sultanb Babyalpymeetoo bugün çilek verdim dünde yumurtanın beyazını vermiştim. İkisi de alerjik malum 😓 Çocukta huy olarak bir değişiklik yok maşallah gayet neşeli keyfi yerindeydi. Çileğin rengi kakasına geçmiş olabilir mi?
Berii sultanb ek gıdaya yeni geçtiyse çilekte yumurtanın beyazı da hemen verilmez erken 🥹 muhtemelen çilektendir korkacak birşey yok
Yasemin-kckdgn sultanb 1 yaşına kadar yumurta beyazı verilmez çilekte pek önerilmez 1 yaşa kadar diye biliyorum oğlum 10 aylık daga bn vermedim
Yuzuklerin_efendisi0 sultanb 1 yaş öncesi asla vermemen gereken şeyleri vermişsin canım yapmaaa, yazık midesine.
Babyalpymeetoo sultanb cildinde döküntü kaşıntı aşırı pişik vs olmadıysa muhtemelen çilekten olmuştur ve dediğiniz gibi çilek alerjik 1 yaş öncesi verilmez bir daha yedirmezsiniz düzelir inşallah ama devam ederse tabiki hemen doktora
slyvester0 sultanb bizimkinde kan olduğunda rotavirus çıkmıştı sizi telaslandirmak istemem ama kan gorduyseniz bir acile hemen gidin ne olur ne olmaz