gurbetkusu_7568 Kızlar aranızda hoppala kullanıp memnun kalan var mı ? bide yürüteç kullanmalı mıyız malum önermiyorlar.bebeğim 6 aylık ve çok hareketli gün içinde oyalanması için almak istiyorum sormak istedim sizlere
Nrgngr gurbetkusu_7568 yürüteç ben kullanmadım benim bebemde çok hareketli gerçi hala öyle de 😂😂 erken emekleme yürüme olduğu için de yürüteç eksikliği hissetmedim açıkçası . Yürüme arkadaşı güzel eşlik etti bize
Roxymila gurbetkusu_7568 biz zıpzıp kullaniyoruz fisher price in cok egleniyor ve cok guzel enerji atiyor uzerinde , yurutecte aldik ondada vakit geciriyor ama zıpzıpta daha fazla vakit geciriyor.
gurbetkusu_7568 Nrgngr yürüme arkadaşı daha mantıklı geliyor bana da ama onu kullanana kadar hoppala alsam oynasa diye düşündüm gereksiz mi yoksa karar veremedim
Nrgngr gurbetkusu_7568 ziplamayi seviyorsa olabilir . Biz de aldık alacağız derken o kaldı . Hep elimzide ziplattik 😂😂
gurbetkusu_7568 Roxymila bende o markanınkini almayı düşünüyorum hangi modelini aldınız bebeğiniz hangi ayda başladı oynamaya onda