Burhanaltintop Emdikten sonra gazını çıkarırken az bi miktarı kusuyor reflü bu mu acaba doktora henuz soramadık
Deletedmom0091 Burhanaltintop kaç aylık canım yenidoğan ise normal benim bebeğimde ilk 2,5 aya kadar oldu sonra bitti artık geri çıkarmıyor büyükse bir göster doktora geçmiş olsun
Ask17 Burhanaltintop reflü olan bebekler sadece gaz çıkarırken değil memede uykudada kusabilir ayrıca genelde yediğinin tamamını çıkardığını düşündürücek kadar kusar vede kilo alımı az olur bunlar yoksa reflü değildir
Burhanaltintop Deletedmom0091 4 ay olmak üzere az kalı. Her seferinde yapmıyor ama bazen gazla beraber çıkıyor birazı sütün ya da mamanın
Eslem_Somuncu Burhanaltintop hayir reflu bu degil fişkirtarak kusuyor burun deliklerinden bole ksuyor benim kizim
Deletedmom0091 Burhanaltintop az bişeyse fazlasını çıkarıyordur bazen bizimde oluyor yedikten sonra biraz bekle hemen kucağa alma veya yatırma yedikten hemen sonra hareket edince benim bebeğimde çıkarıyor
Burhanaltintop Deletedmom0091 oyle olunca d doydu anlamına mı gelir? Mesela beş dk emip bırakıyo ben az emmiş gibi hissediyom peşinden kusuyo boşuna mı endişeleniyorum
Deletedmom0091 Burhanaltintop kilo alımı iyiyse doyuyordur canım doymasa kıyameti koparırlar önceden yarım saatte emdiğini şimdi 5 -10 dak indiriyor senin bebeğin her emzirme sonrası biraz cıkarıyorsa gayet güzel sütün var demekki fazlasıyla yetiyor boşuna telaşlanma
kucukaga Reflü değil canım fazlasını çıkartıyor benim oğlum ağzından burnundan fışkırtarak çıkartıyor 😏