churchil Nasıl başvurulur buna? Süt parasına başvurduk ayın 7 sinden beri başvuru aşamasında diyor 😅 bu 520 tl ymiş bilen var mı 🙄
SemaKa churchil basvuru yapmıyorsunuz sistem sizin doğum yaptığınızı görüyor ve e devlette kayıtlı ibaniniza eğer yoksa PTT ye yatiyor
neolmusyaani churchil ya bide 520 TL yi neden eşim çekebiliyor 400 u ben olmadan vermiyorlar hayır doğuran benim 500 eşim için mi yatmış oluyor
Gumus25 churchil ben başvurmadan otomatik yatti hesabıma. Emzirme için başvuru olmuyor diye düşünüyorum
neolmusyaani churchil evet evet ödeme asamasin da diyince hatta yatmadigini düşünmüştüm öylesine kontrol edelim dedik yatmis:)
umosko churchil edevlete şahsi ödemeler yazın orada emzirme ödeneği görünüyor 520 olan yatacaksa ever ve dogum yazınca çıkan bir şey var onlara bakın orda da dogum parası görünüyor 300 TL olan ama 300 olana aile ve sosyal politikalara başvurmak gerekiyor
churchil umosko 300 tl olan başvuru aşamasında diyor ona eşim başvurmuş sgk dan diğerini de buradan öğrendim de nasıl başvurulacağı hakkında bir bilgi bulamadım
Merveeofs Biz emzirme ödeneği için SGK’ya başvurmuştur hastane o şekilde yönlendirmişti o zaman da 316₺ idi
umosko churchil 520 TL olan emzirme ödeneği eger siz sigortalı değil eşiniz sigortalıysa onun adına yatar eşiniz edevletinden şahsi ödemeler sorgulama kısmından ya da iş göremezlik kısmından bakabilirsiniz
churchil umosko evet şu an sadece eşim sigortalı baktım oraya bişey görünmüyor arada bir bakmak lazım o zaman teşekkürler ☺️
churchil neolmusyaani şu an başvuru aşamasındaymış tetikte bekliyorumm 7 sinden beri başvuruda 🙈 yatsın da bari bi paket bez alırız başka işe yaramaz zaten 😅
neolmusyaani neolmusyaani hemen yattı 520 TL hiç başvuru falan yapmadan eşim gitti çekti süt parasiymis babaya yatiyomus dedi:) sen mi emziriyon dedim:) diğeri içinde sormuş baş vurmak gerekiyormuş onada baş vurdu 2 ay sonra falan çektik neredeyse
churchil neolmusyaani muhtemelen eş sigortalı diye işte. Baya saçma aslında yani doğuran biziz evet ama ona bakarsan 500 lira da neye yetecek zaten. Sordurayım bakalım bi yatıp yatmadığını
churchil SemaKa doğum yapalı 24 gün oldu ptt ye sordurayım bakalım banka bilgisi ekli değil e devlette
neolmusyaani churchil zaten bir kereye mahsus biseu veriyosun bari adam akıllı bisey olan o ney öyle alsan Bi dert almasan Bi dert:)))