Huzur_kokulumevlat Evinizi hangi yüzey temizleyiciyle siliyosunuz güzel kokan hangisi ya da herhangi ilaç karışımı yapıyor musunuz ben ne denediysem kokusu en fazla yarım gün sürüyor önerileriniz neler kızlar temizlikte
ak1905 Huzur_kokulumevlat bingo ferah evim 🌼 çok kalıcı diyemem ama güzel kokuyo oda spreyi yapsammi diye düşünüyorum 😅
Huzur_kokulumevlat Deletedmom_110 yumos çok pahalandi yanaşamiyorum yanına 😂 ama bu asperox var ya menekşe olan o ilk baslarda çok güzeldi sonradan kokusu kesildi anlamadım çamaşır suyu da kokmuyordu bimindi😁
Huzur_kokulumevlat Hcccrn uuu sanırım bingo daha çok tercih ediliyor bakacam mutlaka buna da bingonun hangisi hoşuma giderse mutlaka deniycem çok teşekkür ederim 🤗😍
Huzur_kokulumevlat ak1905 kalıcı olmasndan kastım 1 2 gün kokusu sinsin eve olmadı duvarlarida silerim 😂😂 bingon uuuhb çeşitlerine kesinlikke bakacam nerdeyse yazanların çoğu bingoyu öneriyor 😍😍 çook teşekkür ederim
Huzur_kokulumevlat Ahsen1- çamaşır suyu bimin diye mi bilmiyorum ama kokusu hic yok 😀 yumos cok pahalandı yanına yanaşamıyorm artk 😂🤣🤣 ama sirkeyi denemedm hiç onu da kullanim bi
Huzur_kokulumevlat ipegimsi daha önce hiç denemedim sadece kapının önünü silerim kokusu olmasın diye de bende beyaz sirkeyi deniyim yarın
ipegimsi Huzur_kokulumevlat deneyin evdeki kötü enerjiyi aldığı söyleniyor hemde daha sağlıklı bir temizleyicinin parfümü ne kadar etkiliyse o kadar zararlı bence insanın ciğerlerine işliyor resmen evimde asla bulundurmayacağım şeylerden biridir