Aleyunll Bugün ne yaptıysam hiç uyumadı banyo iki defa yapıldı karnı tok altı temiz gaz sorunu yok onu da çıkarır kakasını da yaptı dışarı da çıkardık ama bugün sabahtan beri hiç uyumadı ne yapsam uyutabilirim neden bugün böyle uykuya inat ediyor
vsleliz Aleyunll cuma günü aynı seyi yasadım. Bebegim 25 günlük ta sabah onda banyo yaptırdık uyur sandım aksam dokuzdı yattıgında. Ara ara on dakka uyudu uyandı her sese kalkıyor zar zor yatırııyorum mememde uyuyor bi tek. Sonra o gece kalkmadı altı saat uyudu. Diğer gün normale döndü. Hıcbı sebep yoktu yani. Zombi gibi olduk daha cok erken biliyorm ama yoruldum analık zormus
kucuksevgilim Aleyunll bazen uykuya geçmekte zorluk çekiyorlar ama sizin ki peki bu kadar uykusuzluğa ağlamıyor mu bizim ki uykusunu kaçırsın bas bas bağırıyor huzursuzlanıyor ve genelde akşamları oluyor bu
fgnazrabuglem Aynı şeyi bugün bende yaşadım. Sabah 6 da kalktı. 9 da tekrar yatırdım 10 da kalktı. 10 dan beri ayakta saat akşam 7 oldu. Kafayı yemek üzereyim
Aleyunll fgnazrabuglem seninki en azından uyumuş benimki bir iki gündür hiç uyumuyor zar zor bir şekilde uyuyor en sonunda ama geceleride uyumuyor normalde bir kere kalkardı şimdi birkaç kere uyanıyor gündüz zaten hiç uyumuyor anlamış değilim 2.aya yeni girdi ondan mı acaba
Aleyunll vsleliz benimki de aynı memede uyuyor ayrılınca uyanıyor hayır birde hastayım da iyice bitkin oldum uykusuz kaldım fenayım dediğiniz gibi annelik zormuş
Aleyunll kucuksevgilim bizimkisinin daha uyku düzeni yok ama uykusuz yani uyuması lazım inat mı ediyor yoksa başka birşey mi anlam veremedim şuan bile uğraşıyorum inşallah uyur 😬