Tugceklcccc şuan 5 haftalık haftaya daha net belli olur dedi ama bakıyorum Google’dan yolk sac kesesine benziyor gibi doktor neden direk ikiz demiş olabilir ki
Maman Tugceklcccc Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin iki tane embriyo var 😍😍🧿
gencmom_ Tugceklcccc benimde böyleydi doktor ikiz gibi dedi belli bi süre sonra yok oldu ama ikiz oluyorlar çoğunlukla böyle olunca 🤣 Gözünüz aydın en istediğim şey benim ikiz sağlıkla kavuşun
Tugceklcccc eylulcakir onuda söyledim doktora bizim tarafta yok ama diye eşim bizde var dedi doktor o fark etmez ki dedi
eylulcakir Tugceklcccc bu keseye göre yüksek ihtimal ikiz tek yumurta ikizi ise babadan da etkilenir. Çift yumurta ikizi direkt anne ile alakalıdır.
Ensensr13 eylulcakir benim çift yumurta ikizlrri bildiğim kadarıyla bizim tarafta yok eşimin tarafındada yok. Rahimlemi alakalı genlemi?
tazeanne_20 Tugceklcccc bizimde böyleydi sonraki kontrolde tek dedi doktor. Hala daha dalgasını geçeriz eşimle ikizini yedi bizim kız diye