churchil Emzirirken bebeğin önü çok ıslanıyo ağzından süt çıkartıyo sebebi ne olabilir? Önlük takmadan emziremiyorum resmen. Yanlış da tutmuyorum ama çözemedim acaba ağzında çok fazla süt biriktiriyo da yutamadığını mı çıkartıyo. 23 günlük
Dilanmiray churchil bebeğim 3 aylık bizde sürekli süt akıtıyoruz ağzında tutuyor bazen yada ağzının yanından akıyor doğru emzirdiğini eminsen sorun yoktur
Masalina12 churchil bu çok normal ben önlüksüz süt vermiyorum çunku yeni emince süt çok geliyor birden
churchil Dilanmiray evet ağzında tuttuğu da oluyor. Doğru tuttuğumu düşünüyorum farklı şekillerde de tutsam yine kaçırıyo çünkü sütü
BabyBerry Bizimde öyle mutlaka bez koymak zorunda kalıyorum kilo alımı iyi olduğu için sorun yaşamıyoruz
churchil BabyBerry kilosu iyi şu an zaten sürekli yapmıyo. Emmenin sonlarına doğru yapmaya başlıyo. İlk 10 15 dakika güzelce emiyo
churchil Minmini tazyikli olsa memeden çektiğimde süt fışkırır gibi gelmeye devam etmez mi? Öyle bir durum yok çünkü
Minmini churchil yok hayır vakum sırasında tazyik yapar 🥰 emzirmeden önce biraz elinizde sağabilirsiniz
churchil Minmini yaa bide öyle deneyeyim. Aslında başlarda çok güzel emiyor hiç bırakmadan nerdeyse sonlara doğru keyif yapıyor sanırım hanımefendi her yer su basmış gibi 😅
churchil Minmini emmeyi bıraktığında bekliyorum zaten dinlensin diye 😅 sonra tekrar teklif ediyorum kendi istediğinde emmeye başlıyor hiç vazgeçmek yok her yeri ıslata ıslata devam