Bidik 3 bucuk aylık oğlum yediğini çıkarttı bugün az öncede içtiği sütü 2 dk içinde geri çıkardı neden oluyo boyle
Bidik Evet ya çok korktum ilk az az kustu 4 kez felan sonra emzirdim kaldirmamla kusması bir oldu fiskirirarak kustu sonra gene az az kustu yani toplam 6 kez fln kustu noldu acaba ya yanlizim da birşey olmaz demi
Nazlicicegim Bidik Acaba emzirdikten sonra hemen mi kaldırdınız. ilk defa olduysa acaba üşütmüş olabilir mi.
Bidik Yeni atlattık gribi inşallah usutmemistir ya emzirdim kendi kalkmaya çalışınca bende kaldidim ve kustu birşey olmaz demi
Bidik Ya öğlen vakti eşim ayva elma limon kaynatmami istedi bnde bir bardak içtim sutumden geçip bı etkisimi oldu acaba
Nazlicicegim Bidik o da bir ihtimal ama ilk defa kustuysa malum havalarda bi sıcak bi soğuk bebekler en ufak bi değişimden etkilenirler. Gribi de yeni atlatmışsınız aklıma üşütmüş olabileceğinden başka bişey gelmiyor eğer gazlı bir bebek değilse.
Nazlicicegim Bidik Çok geçmiş olsun. Rica ederim. Eğer keyfi yerindeyse inşallah bişey olmaz yine de takip edin ateşini falan