Gamzeecoban Selam kızlar bugün 4.gunumuz ne gece ne de gündüz uykusunda altina kaçirmadi 3 saat aralığında kuru kalabiliyor gündüzleri ama bu 4 günde sadece bi kere lazimliga yaptik 2 yasinda bu arada sizlerin süreci nasıldı deneyimlerinizi merak ediyorum
SevimliHayaletCasper Gamzeecoban nereye yapıyor tuvaletini 4 gun boyunca altına yapmadı ama 1 kere lazımlığa yaptı demişsiniz ya
Gamzeecoban SevimliHayaletCasper gece ve gündüz uykusunda altina yapmadi uyanıkken hep kacirdi bi kere lazimliga yapti
SevimliHayaletCasper Gamzeecoban he anladim cnm 4 gün daha kısa bir süre 2 yaşında ki bir cocuğa göre. Benimki 1 hafta sonra kaçırmaları azalmaya başlamıştı. Biraz daha sabır gerekiyor
Gamzeecoban SevimliHayaletCasper aslında iki yasinda tuvalet eğitimi gibi dusunce aklimda yoktu 2.5 yasinda baslarim diye dusunuyodum bi gün bezi cikarttik banyoda kisa bir işim vardi birazdan bezleyeyim dedim arkasi geldi öyle öyle
Gamzeecoban SevimliHayaletCasper sürecinizden biraz bahseder misiniz ben hazır bezi cikarmisken 15 20 gun müsade veriyim diyorum ogrenemedi hop bi hafta sonra bezi tekrar takiyim diye dusunmuyorum bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum
SevimliHayaletCasper Gamzeecoban 1 hafta hep kaçırdı altına sonra tutmayı öğrendi ama yaklaşık 1 ay hiç söylemedi hep ben teklif ettim. Geceleri hiç sorun yaşamadık. Çisini söylemeye başladı ama bir damla ille kaçırırdı. Kakada çok sıkıntı çektik. 3 buçuk yaşına kadar dönem dönem kakasını hep altına yaptı
Gamzeecoban SevimliHayaletCasper cok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için ben de kızımı gözlemliyorum iste 4 gündür 3 bazen 4 saat te bir çisini yapiyor öyle olunca ben acaba su mu az içiyor diye hep eline verdim yani su istediği kadar icti az cok neyse ona rağmen 3 - 4 saatte bir ee böyle olunca hiç soylememesine rağmen bezi takmak istemedim deeim 3 4 saatte bir çisini yapiyor açık kalsın kapali kalmasin yani iki senedir bezli tecrübe de olmayinca acaba yanlis mi yapiyorum doğru mu yapiyorum ikilem de kaldim