Bahar1425 Kızlar biogai damlasını günde kaç kere kullanıyorsunuz.ilk başlarda etki ediyordu şimdi faydasını az görüyorum sanki. Ben günde 5 damla bir kere kullanıyorum günde 2 kere kullanan var mı
Sariiannee Bahar1425 Ben de bir kere 3 damla kullanıyordum onun sayesinde hiç gaz sorunumuz olmadı.Bence bir doktora danışın
Ahanife Bahar1425 günde bir kere 5 damla ben yatmadan önce veriyordum rahat ediyordu şimdi de 7 aylık kızım ek gıdadan dolayı kabız hala kullanıyorum yani
S_E_KLM Bahar1425 günde birkez 🤚5 damla kullanıyorum canım ☺️ Ama telefonumda alarm kurulu hergün aynı saatte veriyorum 🤱🏻
Banu_alper Gunde bir kere sabah ac karnina o da 5 damla kullaniyoruz yanina ekstra gaz ilaci kullaniyoruz tadimiz yerinde bizim tek basina onu kullaniyorsaniz belki etki azalmistir
Bahar1425 Zynpoyku aynı saatte vermezse faydasını göremezsin canım. Saatinde vermek gerekir ben akşam 8 de veriyorum gece rahat uyuyoruz ha bir de yüz üstü yatıyorum gündüz hep daha rahat çıkartıyoruz gazını karnına baskı yaptığı İçin
cilekliturtam Bahar1425 günde 1 defa 5 damla aynı saatte veriyordum ama bizede fayda etmedi daha sonrası öğrendik ki laktoz intoleransı varmış bebeğimin relactaz diye bi damla kullandık ve 1 ay içinde sorun tamamen çözüldü
Bahar1425 cilekliturtam onu bende kullandım ama bana fayda etmedi kuzum ya çok damla kullandım biogaiada kaldık şükür
cilekliturtam Bahar1425 biogai en iyisi aslında o zaman günlük dozu doktor kontrolünde artırabilirsin canım benim inşallah en kısa zamanda geçer🙏🏻
Bahar1425 Deletedmom307 kilo değil canım 15 günlükken vermeye başladım ben bir de rezene çayı anason çayı ve kimyon kaynatıyorum kendim içiyorum. Bebeğime aralarda veriyorum bir de 1.5 aylık olduk sabah akşam zeytin yağı maliki veriyorum bi ç. Kaşığı faydasını çok gördüm. Tabi bol hareket bebeğe
Bahar1425 Deletedmom307 damla adedi olarak damlaya göre değişiyor eczane söylüyor sana üzerinde de yazıyor damlanın zaten
Bahar1425 cilekliturtam çok şükür bir hafta çok ağır geçirdik gazı sonra hafifledi aralarda geliyor her zaman değil. Çok şükür
SukranUras Deletedmom307 pek bilmiyorum doğrusu biz 1 1.5 aylıkken 5damla günde 1 defa kullanıyoduk. Amcamın oğlu da 1.5 yalındayken 13 damla kullabıyodu 13 kilo civarıydı. Onkara doktorları demişti kilosuna göre diye 🤷♀️
Arse_18_yek Bahar1425 bende günde 2 sefer veriyorum sabah 5 de verdiysem yine akşam 5 de veriyorum saatleri aynı olursa daha etkili olurmuş