Banu_alper Merhaba arkadaşlar spiral taktirmak istiyorum da aranizda taktiran var mi fiyat olarak da uygun diyebileceginiz hastane tavsiye eder misiniz istanbul Avrupa yakasindayim ben bugun sordum 450 lira dediler bir de sizlere sorayim dedim
2prenses1prens-annesi Banu_alper safa hastanesi var yenibosnada 165 tl bende beylikdüzündeyim burdada 400 bende oraya gidip taktırmayı düşünüyoeum
SukranUras Banu_alper özele sorduysanız yine fena fiyat değilmiş yyrtdışından ishalse fiyatlat hep yüksek zaten dolar bazında geldiği için. Ben 1 buçuk sene önce 500e taktırmıştım 🤷♀️
Banu_alper 2prenses1prens-annesi Aaa biliyorum orayi bende avcilardayim burda sormustum peki acaba niye bu kadar fark var malzeme kalite farki falan mi acaba yoksa hastane semt farki mi bir bilginiz var mi
SukranUras Banu_alper bi yerli olan var bi de yurtdışından gelen ama tabi hastane ve semt farkı da fiyatları etkiliyo
shmuel DevranAlp merhaba taktırmak için eczaneden mi alınıyor spiral bilginiz var mı ? Ve biliyorsanız fiyatını söyler misiniz
2prenses1prens-annesi shmuel hayır eczaneden alınmıyo gittiğiniz hastanede takılıyo belli ücretler karşılığı
DevranAlp shmuel yok cnm kadın doğuma gidiyorsun bn spral taktırmak istiyorum diyorsun adetinin 3 günü veya 2 . Günü onlar seni aile planlama DİE bi yere gönderiyor ebe yani kısaca orda ebe takıyor sonra doktora geri gidiyorsun ultrasonla karnından bakıyor iyi takılmış mı DİE