Hayallerhayatolsa deli_bir_hatun maşallah Allah bağışlasın benşmde 3 tane aynı ortanca kızım 2 tane oğlum Ama senşn azmşna bayıldım
Betss07 deli_bir_hatun evdeki lavabolardan deliklerinden geliyor olabilir mutfak dahil bütün lavabolara lavabo açıcı dökün banyo giderlerini ve havalandırmayı kapatın düzelecek mi bir bakın bir de kedinizin kumunun markasını değiştirin ince ganeli kum alın kedi tıvaketleri evde ağır bir koku oluşturuyor. Benimde iki kedim var evde ve yaz aylarında ağır bi koku oluyor dediğiniz gibi
Hayallerhayatolsa deli_bir_hatun buna gerçekten benşm ihtiyacım var enerjim yok yetişemiyorum valla elimi prize sokcam en son 🤣
deli_bir_hatun Hayallerhayatolsa ya olabilir insan bazen yetemiyor yetisemiyor bir zaman sonra düzene giriyor kafana takma
Ayfa1608 deli_bir_hatun heryeri hergün deterjanlı suyla mı siliyorsun ? Biyerlere deterjan kokusu falan siniyor da olablir
___ Ev eski mi acaba? ya böcek falan geziyorsa parke aralarından gezdikçe geliyordur belki kokan böcekler oluyor ya .
deli_bir_hatun ___ yani öyle olsa belli yerlerde olur koku ama bu hep değişiyor 3 saat sonra gidiyor bir hafta sonra falan başka bir yerde daha değişik bir koku
___ Evet yukarda yazmışlar parkeler ıslanıp o da koku yapabilir bizim geçen yıl evi su bastı parkeler hep su aldı şimdi ne zaman silsem kötü bir koku geliyor kiracıyız da değiştiremiyoruz
deli_bir_hatun Azra41 ya canm öyle değil bir noktada değil kokinun yeri hep değişiyor yani mutfak banyo falan da değil ya yatak odası ya oturma odası yada salon giyinme odası aklınıza gelecek heryerini didik dikit ettim evin