Irmakmelegim Fiyatlarını uygun tuttum ama yinede pazarlık payı vardır çok temiz kullanıldı Park yatak 1 yıl kullandı temiz yırtık sökük yoktur şuan kızıma oda yaptığım için artık ihtiyaç kalmadı Fiyat :1000 TL Yatakların ikiside Yatasin dır biri 70×110 dur Yatakların ikisi 500 TL dır Park yatak la birlikte olursa 1300 TL olablir Prenses ilk adım arabasi sesli ışıklı muziklidir pille çalışır sağlamdır korumalıdır Fiyat :400tl Sallanan ayı baby toys marka kızım çok çok az kullandı hic bir kusuru yoktur Fiyat:400 TL
Irmakmelegim simiyyy oraya da koyucam dolap uygulamasına belki burdan ihtiyacı olan biri görür diye düşündüm almak isteyen
fatmanurdmrbrbr Pardon Bursa olduğunu şimdi gördüm. Sallanan ayıyı 300 TL ye bırakırsan adres bırakayım yarın sabah kargolar mısın. Alayım onu
Irmakmelegim fatmanurdmrbrbr kargo karşı ödemeli olursa olur ama kargo bir tık yüksek çıkar çünkü ürün ebat olarak büyük bu arada o ürünü geçen 1300 TL aldım aslinda çok uyguna bırakıyorum şuan fiyata aynısı 2000 TL yakın
Irmakmelegim fatmanurdmrbrbr aynen ama ilk adım arabasi aynı zaman da elimde vicco 20 numara ayakkabı park yatak var dilerseniz
Irmakmelegim alpinannesi__ park yatak soruyorsunuz yatağı karşı ödemeli 800 TL bırakırım gerçekten çok temiz kullandık kızımda 1 yıl kadar sallanma aparatları var bir yerinde dahi kırık çizik yoktur