Olric11 Oğlum gece rahatsızlandı. Pratisyen çocuk doktoru bulduk gittik ilaçlarını yazdı. Bizde nebulizatör aldık ama içine ilaçını yazmadı ben uzman değilim yazamam dedi. Nebulizatöre serumfizyolojik türevleri katılmıyor mu ? Henüz bilgim yok bu konuda her burun tıkanıklığında uzman bulup ilaç mı gerekiyor? Suan pazar ve hiç bir yerde uzman hekim bulamadık 😞siz içine koyuyorsunuz acaba
menek16 Olric11 gerekli görülürse ilaç verilebilir serum fizyolojikle seyreltilip kullanılıyor ama burnunu açsın nemlendirsin öksürüğünü hafifletsin derseniz serum fizyolojik işinizi görecektir
Sinem61 Olric11 içine koyulan iki tane ilaç var gerek görüldüğünde veriyor doktorlar. bunun dışında biraz rahatlaması için sadece serum verebilirsiniz en azından uzman doktor bulana kadar idare eder sizi
Nrgngr Olric11 geçmiş olsun 1 damla iyotu suyun içine damlatıp solutmak çok iyi geliyor bir de balgam varsa aşırı derece Akgünlük sakızı deneyebilirsiniz
Haffuse Nebulizatore konqn serum fiz. Burun acikmasi icin degil canim. Yapay oksuruk yapip, cigerlerin aciomasi, balgam soktirmek icin kullaniliyor. Burun acmak icin en iyi yontem fiz. Ile nazal yikama.
Nrgngr Olric11 demek istediğinizi anlamadm 1 bardak suyun içine 1 damla iyot damlatiyorum ben onu yavaş yavaş solutuyorum
Nrgngr Olric11 ben Tabii Store’dan faida marka alıyorum.%2 %5 lik var . 2 lik daha iyi 5 lik olan ağır gelebilir iyi ayarlamak gerekiyor . Bir de Instagramdn Hasan Hüsnü eren hocayı takip edin iyotla alakalı her konuyu anlatıyor .
deryaboz Doktor daha yeni yazdı bize de . Ventolin damla yazdı bebeğim 2 aylık 6100 gr ona göre 0.9 ml ventolin yaklaşık 2ml su karıştırarak koyduk.