bengisuuuu 5 ay 20 günlük bebegim var. Aksamları 20.00 yada en geç 20.30da uyumuş olur gecede iki üç sefer kalkardı sabahta 07.00 gibi uyanirdi hersey cok iyiydi, son 10 gündür sabah 5te uyanıyor ve beslendikten sonrada asla uyumuyor güne baslıyor. Ne yapsam olmadı benzer durum yaşayan varmı?
Ezgiguney36- bengisuuuu bizde 5 ay 23 günlüğüz. Geceleri sadece rüya öğünü yapardık uyumaya devam ederdi son 1 haftadır mama zamank direk açıyo gözünü, ayagma alıp sallamak zornda kalıyorum. Dbu gece 6 kere kalktım 6:15 te uyanıyo biraz oyalayıp geri uyutmaya calışıyorum 7:30 a kadar oluyor. Muhtemelen 26. Hafta atağı ve diş çıkarma kaynaklı
Acu_ bengisuuuu bebek atak haftasında iken bir durumu alışkanlık haline getirirse yani 5te kalkıp emmek gibi her gün aynı saatte o alışkanlığı için kalkar. Her gün beşte kalkıyorsa 10-15 dk önce uyanmadan rüya öğünü yapın. Uyanmasına müsade etmemek için. Düzene girer inşallah
irmrdnmzz _anne_ benim bebeğimde 13 aylık tam, uyku düzeni nasıl biraz bahseder misiniz, mesela benim oğlum sabah 6 30 7 gibi kalkar en geç 10da bir kez uyur bir de 3 4 gibi uyur akşam da max 9 930 daha fazla dayanamıyor, sizde nasıl durumlar