Pamukprensess Salı günü 1 yaş aşımızı yaptırdık bugün kızarıklık ve şişlik oldu başına gelen var mı normal mi?
Askutella Pamukprensess canım bizde bugün aşı olduk bugün aşı yapılan yer kızarmış.hemşire normal demişti .sizin ki gecti mi
Zeynepadem Pamukprensess benim oğlum daha iki gün önce aşı oldu kızardı ve şişti hemşire normal dedi zaten bugün kızarıklığı geçti şişikligide geçiyor gibi yanı 2-3 güne geçer sorun etmeyin 🙏😊
Esraciim Pamukprensess bizde bir sorun olmadı canım. Ama oğlumda bir yaşına kadar tüm aşıları da bir reaksiyon olmadı. Sizde diğerlerinde de olduysa normaldir vücut tepkisi olabilir
Pamukprensess Askutella geçti canım 3-4 gün sürdü ama korktum tabi ilk çocuk olunca acemi oluyor insan bilmiyor hemşire de söylemedi bana bunlar olabilir diye insan ister istemez endişeleniyor.
Pamukprensess Zeynepadem teşekkür ederim canım hemşire birşey söylemedi bende korktum acaba ne oldu diyerek şükür iyileşti
Askutella Pamukprensess anladım canım bizimkide bayagı sert aşınoaln yeri bugün kızarıklıgı hafiflemiş ama .tesekkür edeeim cevapladıgın için🦋
Zeynepadem Pamukprensess Rica ederim olur öyle şeyler benim ilk oğlum bende öyleyim ama öğreniyoruz işte 🙏😊
Dilekkkkkk Zeynepadem Pamukprensess Pamukprensess Askutella Zeynepadem Askutella ateş yaptı mı aşı kozlar
Zeynepadem Dilekkkkkk yok bizde yapmadi zaten 2. Aydaki aşıların ikinci dozu o ayda ateş yapmamışsaa bu aydada yapmıyomuş ☺️
Pamukprensess Dilekkkkkk yok yapmadı ama normal sanırım ateş hemşire bana sadece takip et ateşi çıkabilir dedi ateşi çıkarsa ateş düşürücü ver dedi başka birşey demedi bizde kızarıklık ve aşı bölgesinde şişlik oldu meğer bunlarda normalmiş
Zeynepadem Pamukprensess bende bilmiyordum Pazartesi günü aşımızı olurken sordum öyle dedi işte ve dediğide oldu ateşimiz olmamiştı şükür bu seferde olmadı 🙏
Pamukprensess Zeynepadem çok şükür ateşi olmamış bebişinizin bizimde ateş olmadı da kızarıklık ve şişlik korkutmuştu beni şükür oda geçti ah annelik işte nasılda panik oluyor insan
Zeynepadem Pamukprensess çok şükür sağol 🙏 ama aşı olurken ayağını oynattıysa ondan da kızarıklık falan olabilir Benim oğlum oynattı ondan oldu diye düşünüyorum 😮