Sekeranne4 Deletedmom_112 çok sükür uyanmış ama hastanede hala sonuc ne olur bılmıyorum canım bakalım ınsallah ıyı olur
ak1905 Sekeranne4 ay yavrumm çok korkuyorum pencere balkondan dusmelerden rabbim kimseyi evladiyla sinamasin sagsalim ailesine bağışlasın insAllah nasıl durumu suan
superkahramanbiranne Sekeranne4 çok geçmiş olsun. Kalbim cız etti içim parçalandı. Çakışan anneyim evladımı başkasına emanet edip işe nasıl gidecem diye içim içimi yiyor. Rabbim size de şifa versin 😢
0000Bahar Sekeranne4 rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur yavrum kıyamam ailesine de sabır diliyorum Rabbim yar ve yardımcısı olsun çok zor
melisaugtr Sekeranne4 rabbim ailesine bağışlasın inşallah 🙏🏻 çok geçmiş olsun rabbim büyük inşallah en kısa zamanda toparlar iyi olur çok üzüldüm 😔 not: şimdi okudum tarihe bakmamışım çok şükür çok sevindim iyileşmesine🙏🏻🙏🏻
birgunes21 Sekeranne4 kaçıncı kattan düşmüş Koltuktan düşmemiş kafası bir yere carpmamis mi ağlasın çocuk o darbeyle baygın düşmüştür rabbim şifa versin tüm çocuklar sağlıkla buyusun 🙏🤧