Nisaaabbk Bebegimi 20.30 gibi yatırdım arada uyandır 1&2 kez emzirdim gece 12 ye kadar ama gece 12 de bı uyandı şuan asla uyumuyor asssiri enerjik kafayı yicem neden olabilir ??? Bebekler neden geceleri aşırı enerjik olur
Nisaaabbk Nerde hata yapıyorum bilmiyorum 1 haftadır böyle gecenin bı saatinde uyanıyor geri asla uyumuyor enerjik bı sekidle de uyanıyor yani
Birdunyabircennetannesi Nisaaabbk Yok bacım delirmiyorsuuuun merak etme Deliriyor gibi oluyorsun bazen ama tam delirmiyorsuuuun 2 buçuk senedir delirmeyen tecrübe konuşuyor 😅
LadyBugg Uyutmadan once beslenmesi yakın bir saatteyse ve şekerli şeyler yediyse de cok enerjik oluyorlar . Mesela d vitamini demir. Balik yağı vs. Bunlar hep gunduz verilmesi gerekiyor gece uykusunu cok etkiliyor diyor doktorlar.
Nisaaabbk LadyBugg vermedim ya dikkat ediyorum bunlara . Gündüz uykusuna da dikkat ediykrum ama gece hep böyle hepppp
Nisaaabbk Allah aşkına uyku eğitimi alan birisi yada bu durumu yaşayan birisi nasıl çözüm buldu yazsın nolursunuz Allah rızası için ya …. psikolojim.bozuldu gunlerdir