Girlpower Kızım 2.5 yaşında sade olanı severek içiyor gerçekten bahsedildiği gibi faydalı mı acaba? Bilgisi olan var mı bu ürün hakkında
livanurvealpinannesi61 Girlpower bahsettiğiniz ürün 4 yaş altı verilmiyor diye biliyorum bende alacaktım ama verilmiştir dediler büyükler için miş o.
Artemiss_ Girlpower doktor önerisiyle bebeğime her gün içiriyorum çok faydalı hiç kabız olmadık ishal de olmadık maşallah diyelim 😂(9 aylık)
Girlpower Yasirefeninannesi sıkıntı olacağından değil de probiyotik olarak gerçekten faydalı bir ürün mü merak ettim
Girlpower livanurvealpinannesi61 nerden aldınız bu bilgiyi acaba üstünde hiç öyle bir şey görmedim de Allah Allah 🤔
Yasirefeninannesi livanurvealpinannesi61 hayır ek gıda sayfalarında falan var veriliyor hatta bir dr de paylaştı
livanurvealpinannesi61 Girlpower kendi sitesinde yazıyor firma 3 yaş altı çocuklara verilmez diyor sade olan 3 yaştan itibaren shot olan büyükler için olan firmaya sorun bence
livanurvealpinannesi61 Artemiss_ 9 aylık bebeğe doktor mu önerdi içindekiler 9 aylık bebeğe uygun değil firma 3 yaş altı önermiyor içinde 1 yaş üzeri verilen şeyler var
Artemiss_ livanurvealpinannesi61 evet sade kefir önerdi UZMAN DOKTOR. Ben yıllarca tıp okumadığım için doktorumuza güveniyorum :) siz içirmeyin çocuğunuza
livanurvealpinannesi61 Artemiss_ sade kefir 6 cı aydan itibaren verilir. Shot Ve activia 3 yaş altı verilmez. Sade kefir altın kılıç veriyorum bende.tıp okuyan her doktor bilgili olmuyor malesef.
Artemiss_ livanurvealpinannesi61 benim doktorum bilgili sağdan soldan duyduğum ile hareket etmiyorum. Shot denilmesinin sebebi az ve tek dikişlk olduğu için normal sade kefirle içeriği aynı. Basma kalıp bilgilerdense doktoruna sorsun zaten o anlatacak. Ben de doktorumun dediğini ve benim uyguladığım şeyi anlattım hanımefendiye sorusuna yönelik.
livanurvealpinannesi61 Yasirefeninannesi vitaminler de ruhsat almak için 4 yaş yazıyor market ürünü ile arasında çok fark yalnız.
Yasirefeninannesi livanurvealpinannesi61 ya açıkça söylüyorum sizi her ek gıdada her mama konusunda görüyorum rahatsız oluyorum ki insnlarda rahatsız oluyor yorumlarınızdan Allah aşkına yorum yapma sen
livanurvealpinannesi61 Yasirefeninannesi pardon da size ne rahatsız olan burda soru sormasın ozaman girin bakın sitesine orda yazıyor bence siz doktorunuzu değiştirin. Yorum yaparım yapmam bu sizi ilgilendirmez iyi akşamlar size.