3858mihes Doğum yapalı 4 ay oldu sezeryan doğum yaptım lohusa döneminde 40 gün adet oldum sonra geçen ay oldum bu ay adet olma tarihin geçti düzensizlik oluyor mu doğumdan sonra aynı adet olacak gibi ağrı oluyor ama olmuyorum
beyzacmvrc 3858mihes 3 ay 22 gün önce sezaryen doğum yaptım. Kırkım çıkmadsn 30. Gün adet oldum. Sonraki ay olmadım Gecen ay da oldum ve bugunde oldu. Düzenli gibi benimki. Ama düzensizlikler oluyormuş.
Rmys01 3858mihes bende 3 ay oldu doğum yapalı 45 gün lekelenmem oldu o zamandan beri adet olmadım normalmi acaba aklıma takılıyor ilk bebeğimde hemen olmuştum acaba emzirdiğim için mi olmuyorum
burcu0302 3858mihes Bir hafta sonra 8 ay olacak doğum yapalı (sezeryan) doğum sonrası 50 gün kadar kanama oldu bir daha hiç olmadı hamile de değilim ama bilmiyorum neden böyle
_adenyusufgozde1 3858mihes 40 cikti bidaha ne gelen oldu nee giden valla korkuyorum adet gormeden tekrar bebis haberi alirim diye🤣
Vusy18 3.5 ay once normal dogum yaptim 40 i cikana kadar kanama oldu sonrası yok bende biraz endiseliyim acikcasi hic olmayacakmis gibi geliyor