Hulya19_zumra Sevgili anneler bebeğimde alerjinile kaşınma sonucunda biseyler çıktı vücudunda akşam acile gittik zyrtec ile losyon verdi yalnız şurup uyku yaowrmis sizin aranizda kullanan var mı uyku yaptı mi
Adenveannesi Hulya19_zumra gece içmesi lazım uyku yapıyor 6 aylıktan beri kullanıyoruz bebeğim alerjik olduğu için
beyoglu67 Hulya19_zumra benim kiz gecen kurdesen oldu. Gece uyumadan önce meyve suyuna damlatiyordum kilosu kadar. Uyku yapıyor gerçekten 10 gün kadar kullandim valla geceleri rahat ettiydim sürekli uyanmiyordu😅
Deletedmom_110 Hulya19_zumra kızımdaaa birden bire atmalar oldu güneş lekesi gibi büyük büyük verdi doktor geçti şükür Suan kullanmıyoruz ama burun akıntısı hırıltısı oldum mu veriyor kbb alerjik dedi bünyesini
AselinAnnesiiiiiiiii Hulya19_zumra Kızım 4 aylıktan beri bir çok alerji damlası şurubu kullandım onuda kullandım ama pek uyku için etki etmedi daha doğrusu uyuyor ama sürekli uyanıyor Soluksuz gece yatıp sabaha kadar uyuması yok şurubunu kullandım damlası var birde başka bir damla var onu kullanıyorum Allerset diye uykuya etki ettiği yok alerji konusunda etkili
Zehosa Hulya19_zumra evet yapabilir ama sorun teşkil etmez alerji şurup veya haplarının tamamı antihistaminik olduğundan dolayı uyku hali yapabilir