Mrs_Asel17 3 buçuk aylık kizim var ve eskiden sütüm boşa akardı nerdeyse şimdi hiç süt yok resmen kızım emerken boş emdiği için sürekli çırpınıyor ve ağlıyor bu ay 200 gr bile kilo almamış mamayı artırdık ne yapabilirim yardım edermisiniz?
Bebekaslan Mrs_Asel17 bol bol emzirin bol su için kuru incir günlük iki yumurta haftalık et süt protein eksik olmasın imkanınız varsa tabiki en iyi şey bolca emzirip bebeğinizle twn teması saplamak 🙏🤗
dvran22 Mrs_Asel17 bende çok şey denedim ilk ay sütm hiç yoktu sürekli mama veriyordum bu yüzden meme reddi yaşadık bu son 2 3 haftadır ısırgan otu kaynatıp içiyorum kızım memeyi tutuyor önceden meme de süt yoktu diye tutmuyormuş yavrum😔
Mrs_Asel17 Bebekaslan evde sise ile geziyorum suyu çok içiyorum aslında emzirmede 2 saatte birdi bi kaç gündür saat başı deniyorum ama direk aglayip çırpınınca birakiyorum
ML0919 Mrs_Asel17 aynı durumdayım 😔 bi elimde şişe bi elimde fincanlarla rezene ısırgan otu çayı ama yinede sütüm bi var bi yok öyle ağlıyor ki memede süt az olunca 😔mama veriyorum çok bunaldım meme mama ikileminden çaresini bulan varsa yazsın lütfen