terazikadini Kızlar bebeğim uzun süre yoğun bakımda kaldığı için 6.ay da bera testi yapılmasını önerdi doktorları özelde pahalı ama devlet yapıyormu yaptıran varmı devlette nasıl randevu alınır bera testi için bilgisi olan varmı ?
Ggizemggk terazikadini kuzum biz çocuk doktoruna götürdük ordan bizi çocuk KBB yönlendirdi orası da bize Bera testi için randevu verdi.
Ggizemggk terazikadini bir de arkadaş yaptırdı bebeğin uykulu olması gerekiyor önceki günden çok uyutma diyorlar kısa süren bir testmiş biz aralığı bekliyoruz ama yaptırmam çünkü bebeğim 5 aylık ve çok net tepkiler veriyor. İşitme testini geçmişti ama doktorumuz yoğun bakımda kaldığı için yine de istemişti
SevimliHayaletCasper Ggizemggk bizimki de net tepki veriyordu ama duysada kulağında hasar olabiliyormuş. Biz de sizin gibi düşünüp gitmemiştik. Sağlık bakanlığı aradı neden gitmediniz biran önce gidin diye
SevimliHayaletCasper terazikadini yok izmir çidem’e gittik. Ordan geçemedi kulağı sıkıntılı çıktı. Onlarda era’ya yönlendirdiler. Onada ege üniversitesine gittik
TugceAsil terazikadini ben İstanbul kartaldayım Pendik Marmara eğitim ve araştırma hastanesi ve Lütfi kırdar şehir hastanesinde yapılıyor bizim 29 Ağustosa mayıs ayınfs gün verdiler cihaz bozuktu düzelmiş pzt gidicez henüz çektirmedim..
terazikadini TugceAsil ilk önce çocuk hastalıklarına mı gittiniz kbb ye mi hangi bölüm yönlendiriyor peki
TugceAsil terazikadini büz çocuk hastalığına gittik yenidoğandı o zaman onlar kbb ye kayıt attı kbb de odyometri bölümüne kayıt attı son randevuyu verdiler odyometri