Tekirdagbebek Merhaba 15 günlük bebeğimi, eşim taşırken kafasını desteklemedi bir anda bebeğimin kafası geriye doğru boşta kaldı. Uyurken gözleri açıldı. Hemen kaldırdı ama korkuyorum bir şey olmuş mudur? Böyle birşey duyan gören yaşayan var mı ?
Bedis- Tekirdagbebek Korkmayın bir şey olmamıştır çok aşagı doğru yatmadıysa sırt kısmı. Ama yine de siz takip edin huzursuz falan olur değişik bir şeyler fark edersiniz bebeğinizi iyi bilirsiniz çünkü öyle bi durumda doktora götüre bilirsiniz ama bir şey olmamıştır. Benimde başıma geldi aniden kafasını kaldırınca bi geriye doğru gitti sonra hemen kaldırdım zaten. Çok geriye doğru yönelmediyse sorun olacağını düşünmüyorum
Tekirdagbebek Bedis- anlık bir durumdu, ağlamadı da, canı acısa ağlardı diye düşündüm. Size de geçmiş olsun
Tekirdagbebek Milanbebek kendimi tutmaya çalışıyorum yoksa her defasında doktora gidip röntgen vs çektirip radyasyona maruz bırakacağım. Kendimde de hastalık hastalığı var, bebeğimde kendimi tutmam gerekiyor. Yorumunuz için teşekkür ederim
Milanbebek Tekirdagbebek hareketlerini takip edin, göz kaşlarını reflekslerini takip edin kusma ateş var mı bakın … yoksa bunlar dert etmeyin