sessizlik12 Kizlar bilen yazssin lutfen bellona koltuk takimi kullanajiz varmi arajizda nasl memnunmusunuz nelere dikkt etmek gerekir alirken
tomvejerry sessizlik12 annemlerin koltuk takımı Bellona on yıldır kullanıyorlar şimdikilere taş çıkarır sağlamlıkta ve görünüş olarak da hala yeni model gibi
Mermi sessizlik12 bellonayı bilmiyorum ama çetmen çok çok kaliteli 12 yıldır kullanıyorum tertemiz sapasağlam masası yatak odası herşeyi modası da hiç geçmiyor öneriyorum
alpsmother_ sessizlik12 eltim aldı memnun değil eskisi gibi hiç bir şeyin kalitesi yok artık ama yine de markalar kötünün iyisidir
Mgf sessizlik12 nerdeyse bütün mobilyalarimiz bellona.genel olarak memnunum.3 yiilik evliyim salon takimimi pek kullnmadik ama L koltugumuz kaliteli saglam.birtek yatak odası komidinlerde krem tarzi seyler koyunca leke gibi kldi gecmedi.onun disinda bi sorun yasamadik.
coffeewithgummastic Benim Bellona. 8 yıldır kullanıyorum. Süngerleri fln çok iyi durumda. Ama kayınvalidem benden 2 sane sonra aldı.onunkisi yaylı koltuk. Bana hiç kaliteli gelmiyor. Modelden modele farklılık gösterebilir. Bence buna dikkat ederek seçin.
sessizlik12 coffeewithgummastic nasl bi modeldi acaba bnmki salon takimi iki renkli leiyon gibi biseydi adini hatrlayamadim ama ustunde oturmasi rahat oyle insllh iyidir ya
Mukaddeshnn sessizlik12 benim evimin bütün mobilyaları bellonanin yatak odasi oturma odası ve salon hepsi farklı paketlerin takimi. Yani aynı seri değil ve ben çok memnunum. Ben alirken Kumaşınin silinebilir özelliğine leke tutmama ve dökülen şeyleri etmesi yerine üstünde tutmasına dikkat etmiştim. Ve bu saydiklarim mevcuttu.
Mukaddeshnn Mukaddeshnn ayrıca 4 yıllık evliyim 4 yıldır kullanıyorum seçtiğim modeller hala gösterişli ve modaya uygun
sarmaliklahana sessizlik12 10 senedir kullanıyoruz taş taş 🤌🤌🤌✌️ Üzerinde yatılır kalkılır akşam kadar boş durmaz. Sadece süngerleri değişecek onu da önümüzdeki yaz düşünüyoruz artık. Yoksa iskeleti sapasağlam vallahi 😄 ama modele göre değişir mi bilmem orasını. Bizimki çekyat ama koltuk takımı gibi duruyor. Açınca bayaaa büyük çift kişilik yatak oluyor.
Kzytoo34 sessizlik12 benim bellona mavenna oturma grubu yemek masası konsol yatak odası. Oturma grubunun 1 bucuk senedir geçmeyen bir kokusu vardı yeni azaldı ve internette de baya kokuyla ilgili şikayeti varmış almadan önce baksaydım bu takımı almazdım . Ama yatak odası yemek masasından memnunum.
Kzytoo34 Kzytoo34 ama hiç leke tutmuyor bebeğim hergun üstüne biseyler döküyor siliyorum iz bile kalmıyor o yönü çok güzel
Bedis- sessizlik12 Benim salon koltuk takımım Bellona. Oturum çok rahat yatağımdan daha rahat uyuyorum koltukta diyebilirim. Yatağım Bellona tavsiye etmem mesela ama koltukları gayet güzel. Sadece koltuklarda bazen geçişler falan olur çizgiler neyim oturma kısımlarda öyle almayın hiç rahat olmuyor oturumu yatımı falan. Bir de muhakkak ortada da bi ayağı olması lazım ki içine göçme olmasın
sessizlik12 Bedis- yatak odasi takimida bktik aslinda ama niye oyle dediniz ne gibi sorun var yatak odanizda
Bedis- sessizlik12 Yatak odası takımım da bi sorun yok aslında yatağım da sorun var rahat değil çünkü rahat edemiyorum. Kalktığım da her yerim ağrıyor. Bir de çocuk odamızda biraz daha büyük istikbalın yatağı var aşırı şekilde rahat mesela o yatağımız. İstikbalin yatakları Bellona’nın yatağından daha rahat 😌