Selimikomom Kızlar çok koyu olmayan çok da açık olmayan güzel kaliteli bir ruj arıyorum tesettürlüyüm ve beyaz tenliyim bb krem veya fondöten sürüp ruj sürmeyince ruh gibi oluyorum nude tonlar hangi markanın iyidir 🫠💄✋🏻🌺
ArvenMom Selimikomom mac seviyorum yapısı güzel oluyor üstüne kiko gloss geçtiğimde çok hoş görüntü oluyor
printhelloworld Selimikomom clinique black honey kesinlikle. rengi kişiden kişiye değişiyor size en yakışan renk haline geliyor ve teninizle uyumlu oluyor keşke herkes bu ürünü denese pişman olmayacağınıza eminim
Selimikomom ArvenMom macin numarası var mı internetten bir bakayım kiko glossunda numarası var sanırım
Selimikomom Deletedmom_79 aşkitom twig sanki pembe gibi mehr çok hoşuma gitti ama onu gerçekte görmem lazım tüm rujları dıştan görüp aldım hiçbirini kullanamıyorum
Deletedmom_79 Selimikomom evet ben de öyle alıp alıp sonra “aaağğğ bukta çıgabilir” diye açardım☹️ twig vardı bende tam pembe değil ama tabi benim dudağıma göreydi. Piazza Mac’te ki mualar güzel uygulama yapıyor bakabilirsin oraya yakınsan
Esinlendik defnevedoruk Bunu öneririm bende. Bunun haricinde Maybelline super stay 05 loyalist, Flormar 115 snooze your alarm, Nyx laundry day, Kiko ( çift taraflı ruj + gloss ) unlimited double touch 103 natural rose. @Selimikomom
deli_bir_hatun Selimikomom maybelline likit ruj yıllardır kullanirim en iyisi bence hem kalıcı hem bulaşıcı değil hemde tonları süper
Selimikomom Deletedmom_79 piazza neresi kız konyada öyle bir yer yok ki macte bir tane beğendim aşırı iyi ağzını kırdığım ruju 1000 tl 🥲
Selimikomom defnevedoruk aşkitom gratis kartım var 319 liraysa yine iyi mace göre maybelline ürünlerini seviyorum bende bakiyim hemen
Selimikomom Deletedmom_79 yoo??!? Ama var konya’da mac oraya bakabilirm hiç uğramamıştım bahalı diye😔