mrvn Merhabalar. Bebeğim bir aylık oldu fakat benm hala göğüs hassasiyetm geçmedi. Koruyucu kapak aldım onlarla duruyorum o da rahatsız etmeye başladı. Atlet değince acıyor ne zaman düzelir😪 lansinoh falan da aldım ama pek fayda etmedi
Cigdem07 mrvn Benimde aynısı çok acıyo bebeğim ucunu emiyo sadece :( herkes geçer diyo ama geçmiyo ya kullanmadıgım krem kalmadı :/
Durum_m mrvn 2 aylık olucaz ve koruyucu kalkanları kullanmaya devam etseydim halen iyileşmemiş olacaktı neyse ki gümüş kapak aldım bence vakit kaybetmeden gümüş kapak kullanın toksa geçeceği yok
dolunay01 mrvn koruyucu kapak derken gumus mu aldınız.bende 4.bucuk aylık nerdeyse bebegım hala gecmedı
Ezell023 mrvn benimde öyle bir haftadır ağlayarak emziriyorm resmen :( ayva çekirdeğini dene canm o baya etkili yumuşatıyor iyileştiriyor benim uçlar biraz düzeldi ama kahverengi kısım su toplamış gibi çok kuru ve kenarlara doğru isilik gibi yayılma var ona çözüm bulamadım daha..
Cigdem07 mrvn 15 günlük şuan ama ölüyorum resmen biberon değiştirdim doktor tavsiyesi üzerine şuanlık memnunum anne memesi ile aynı biberon çekmediği sürece gelmiyo .
Merve803 Lansinoh falan hikaye canım fito krem dene hem fiyatı da çok uygun bana o iyi gelmişti bebeğin emeceği zaman ılık suyla temizle emzirdikten sonra tekrar sür
Durum_m dolunay01 silverette kullanıyorum çok çok memnunum ama bence marka pek farketmiyor o da işinize epey yarayacaktır. Başka hiçbir şeye gerek duymayacaksınız. Çünkü kremleri kullanmak çok zor bebişlerimiz küçük sürekli emmek istiyorlar ve biz de her seferinde orayı temizlemeden emziremiyoruz ayrıca ne kadar temizlesek de ben yeterince o kremlerden arındığına inanmıyorum aralara giriyor vs
dolunay01 mrvn hımm onuda kullandım ama yatarken kullandıgım ıcın asırı baskı yapmıs bana mastıt oldum kac kere .
Edaemekli Gerçekten gümüş kapak ise yarıyor mu benimde göğüslerim yara oldu zor emziriyoeim dayanamıyorum acıyor
Durum_m Edaemekli kesinlikle yarıyor hiç tereddüt etmeyin kullanın ve emzirmenin keyfine varın Şahsen benim göğüslerime bakanın içi gidiyordu parçalanmıştı yarılmıştı ve onlar kapattı yaralarımı
mrvn dolunay01 Ben sürekli kullanıyordum 3 haftadır falan artık kullanmayacagm o da rahatsız etmeye başladı
dolunay01 Durum_m ya evet hrm sık yıka tekrar sur cok zor bırde gecse anlayacam 4.5 aydır boyle sabredıyorum dogruda emzırıyorum anlamıyorum .tsk ederımm 🤗
mrvn Durum_m Ben sabunla yıkıyordum kremi. Sabun da çatlatiyormuş. Bebek te sık emmek istiyor. Sürekli yıkamak zor geliyor diye krem de sürmüyorum şimdi. Bilmiyorum nasıl düzelecek🤔
Durum_m dolunay01 çok bile sabretmişsiniz gümüş kapakları kullanınca neden daha önce kullanmadım bunca zaman çektim bu acıyı diyceksiniz☺️
mrvn Ezell023 Ben de kullandım canım ayva çekirdeğini jel gibi yapıp ama uçlarını kapattı o da süt gelmedi
dolunay01 mrvn avent yaramadı bendede evet ucu degmemesı ıcın guzel fakat sadece o kadar bırde sut bırıkıp gece ust bas yatak göl oluyordu sımdı oyle bırsey yok acı var