hunertrn Bu ilacı kullanan varmı b3beğim 51 günlük bu ilacı ne zaman versem cocugun huyu suyu degısıyor birden iştahsızlık huzursuzluk ve kabızlık problemımız oluyor gogsumu istemıor
DrkAyz hunertrn devit 3 kullanıyoruz bizde hiç böyle bir problem yaşamadık devam ederse doktorunuzdan değiştirmesini isteyin bence
hunertrn DrkAyz benim kızımda cok huysuzlastryor gogsumu istemıor ama aç kalıor kabızlık oluor mahvetti benı
Fyzelf ocean d vitamini kullanıyoruz içeriği temiz sağlık ocağının verdiğinin içerisinde BHA olduğu ve kansere yol açtığı söyleniyor
Fyzelf Woman35 onlar da devletin karşıladığını yazıp veriyolar kendi doktorumuz oceanı önerdi ben de araştırınca içime sindi aldım
Elifmihra7206 hunertrn tahmin etmiştim maalesef bizde bilmeden 1 hafta kullandık bebeğimi mahvetti araştırınca anladım içeriği hiç temiz değil.. ocean alın mutlaka bebeğiniz çok rahatlıcak
DrkAyz hunertrn Bizede doktorumuz önerdi o şekilde aldık ama dedikleri gibi birde ocean deneyin vitamin değerleri yüksekse bebeğinizin o yüzden yan etkide yapmış olabilir