DenizErSahin Arkadaslar merhaba bebegim 11 aylık tutunup tamamen ayaklarının ustunde duruyor ama dengesini kuramıyor yurume provaları mı acaba ilk anneligim bilemedim kaç güne yürür dersiniz😂😂
Zumra_Fatma DenizErSahin kiz Allah seni 1 ay sonra 1 yasina gircek gec bile kalmis Allah seni ne yapmasin 🤣🤣🤣
Dondurmalikahve DenizErSahin Belli olmaz ama daha yeni tutunmaya başlamış ortalama 2 ay falan sürebilir
Bersahefem DenizErSahin 11 aylıkken benim oğlum 3-4 adım atıyordu.12 aylıkken de yürüdü.tutunup kalması için geç bile kalmış.9 aydan sonra tutunup kalkarlar zaten.
Umutveannesi DenizErSahin oğlumda 11 aylıkken tutunup kalkmaya başladı, 13,5 aylıkken yürüdü. İki üç ayı bulmaz yürümesi
Ysgl26 DenizErSahin kaç güne m haha güldüm kusura bakma 😅 3 aydır hala tutunup kalkıyor yürüme falan yok hala..15 aylık olduk
EzgiG DenizErSahin oğlum 14 aylık ve 10.ayından beri dediğiniz gibi bugün yürür yarın yürür hadi haftaya derkeeeen hala yürümüyor 🤣🤣
yavriyavriii DenizErSahin 9 aylıkken tutunup yürüyodu koltuktan falan 11 aylıkken yürümeye başladı yani yaklaşık 2 ayınız var ama her bebek farklıdır tabi belli de olmaz😊